Skollovs Prova På

Kursinformation

FÖRKUNSKAPSKRAV
Inga.

TIDSÅTGÅNG
1,5 timmar

PRIS
250 kr/person.

UTRUSTNING
All utrustning ingår.

Kurspris: 250 kr

Typ: Ensam, Grupp

Nivå: Medel, Nybörjare

Vem är du: Barn, Vuxen

Kom och få ett smakprov på klättring.

Under alla skollov, förutom sommarlovet, anordnar vi vår mycket uppskattade skollovs Prova På under dagtid på vardagar. Detta är en aktivitet som passar bra för både barn och vuxna. Vi har flera instruktörer på plats i våra hallar i Stockholm som hjälper till och säkrar er som vill klättra. Passen pågår i en och en halv timme och i priset ingår hyra av klätterskor* och sele. Plats på skollovs Prova-På behöver bokas i förväg. Lämplig klädsel är T-shirt eller linne och ett par långa byxor.

Under sommarlovet och utanför lovperioder rekommenderar vi vår prova på-kurs.

*Tänk på att storlekar på skor kan ta slut vid många deltagare. Ta därför med vanliga inomhusskor ifall just din storlek tar slut. Barfotaklättring är ej tillåtet.

Påsklovet!

Nästa period för skollovs prova på är under påsklovet, vecka 15 i Stockholm. Tider att välja på:

mån-fred 6-10:e 
10.00 – 11.30
12.00 – 13.30

Drop in under påsklovet

Under påsklovet så kommer vi ha Drop in på våra prova på kurser som nämns här ovan. Du behöver alltså inte boka en plats. Se gärna till att vara på plats ca tio minuter innan kursen startar.

För frågor kan du fortsatt kontakta oss på telefonplan@klattercentret.se eller genom att ringa 08-7300093

För klättring på övriga tider se vårt schema över fasta tider för Prova På-kurser, eller kontakta oss för att boka en Privat Prova På – telefonplan@klattercentret.se

X