Lediga tjänster!

Klättercentret Sisjön söker receptionister!

För alla som arbetar på Klättercentret är den gemensamma nämnaren att erbjuda våra kunder den bästa klätterupplevelsen. Som receptionist hos oss ska du ha fokus på besökarna och att alla ska känna sig välkomna. Oavsett om en vill klättra, köpa ett par klätterskor eller slå sig ner och njuta av en kaffe ska du som receptionist alltid finnas där för att möta kundens behov.

Beskrivning: Arbetet som receptionist ställer krav på att du är tillmötesgående, har servicekänsla samt god samarbetsförmåga. Som receptionist på Klättercentret behöver du ha bredd i ditt servicekunnande då du inte är en traditionell receptionist utan du ska även ge god service till våra besökare i cafét och butiken. Du ska se till att vår reception, café, butik och övriga serviceytor alltid är trivsamma för besökaren. Exempel på arbetsuppgifter är att svara i telefon, mail, hjälpa till att hitta rätt utrustning i butiken, försäljning av träningskort, bakning, ta hand om anläggningen och disk i caféet.

Personliga egenskaper: Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet vid rekrytering. Som person ser vi att du är lyhörd, engagerad, självständig, samarbetsvillig och noggrann. Vi söker en person med en positiv attityd och inställning. Att kunna identifiera problem och vara lösningsorienterad är egenskaper vi värderar högt.

Förkrav: För att trivas i rollen som receptionist hos oss bör du ha tidigare erfarenhet av kundservice, samt kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Utöver det så är ett intresse för klättring och kunskap inom klätterutrustning meriterande för rollen.

Omfattning/arbetstid: Vi söker två receptionister till anläggningen i Sisjön, en person på 80% sysselsättningsgrad och en person på 20% sysselsättningsgrad. Arbetsmängden kan variera och tjänsten innefattar arbete på kvällar och helger.

Arbetsplats & förmåner: Klättercentret Göteborg (Stora Åvägen 1, 436 34 Sisjön). Som medarbetare och receptionist på Klättercentret tillkommer flera förmåner, bland annat gratis träningskort och 30% rabatt på butiksvaror.

Ansökan: Du söker genom att fylla i detta formulär och till det bifoga ditt CV samt personliga brev. Urval och intervjuer sker löpande och startdatum sätts efter överenskommelse (önskad start snarast möjligt).

Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, vänligen mejla till ricardo@klattercentret.se

X