Klätterkoncept

Vi på Klättercentret Göteborg vill skapa en så bra förutsättning att klättringen hos oss ska bli rolig, intressant, varierad och utmanande – för alla, på alla nivåer! Därför bygger vi om nya problem varje vecka, sektion efter sektion, för att du ständigt ska möta nya utmaningar.

På Klättercentret gillar vi nyhetens behag!

Bouldering

Vi tror att klättring är för alla och vill göra det så lätt som möjligt för dig att testa klättring. I vår hall i Sisjön har vi bouldering och på vår anläggning i Partille finns både topprepsklättring och bouldering.

Bouldering sker på väggar som är ca 4 meter höga med tjockmattor placerade under väggarna. Alla kan testa bouldering så länge du förstått vilka säkerhetsregler som gäller. Är det din första gång? Prata med oss i hallen så hjälper vi dig!


Gradering

Vi har ett tydligt gradsystem som är enkelt att förstå, även för dig som nyss upptäckt klättringen.

Klättercentret Göteborg på Vertical life

Vi är också kopplade till Vertical Life. Där kan du hitta alla våra leder och boulders. I appen har du full översikt (topo) över våra väggar samt möjlighet att ge oss feedback på bygget. Det gillar vi; det är så vi blir bättre!

Ladda ner Vertical Life appen i App Store eller Google Play, skapa ditt konto och följ oss för att få överblick och uppdateringar om när vi byggt nytt samt annan info.

X