Äventyrliga sportlovsaktiviteter i Malmö

Anmälan till sportlovsläger:

Sportlovsaktiviteter

Malmö

Ring: 040-655 85 05
Kopparbergsgatan 8
214 44 Malmö
Hitta hit med google

Gå till anläggning

Solna

Ring: 08-730 00 93
Banvaktsvägen 20
171 48 Solna
Hitta hit med google

Gå till anläggning

Telefonplan

Ring: 08-730 00 93
Tellusgången 22-24
126 26 Hägersten
Hitta hit med google

Gå till anläggning

Akalla

Ring: 08-730 00 93
Vandagatan 3
164 74 Kista
Hitta hit med google

Gå till anläggning

Sportlovsaktiviteter i Malmö

När sportlovet närmar sig är det hög tid att börja planera roliga och stimulerande sportlovsaktiviteter i Malmö.

Klättercentret erbjuder roliga sportlovsaktiviteter i Malmö som passar hela familjen. Hos oss spelar åldern ingen roll och inte heller om du är erfaren eller inte. Klättring är det perfekta alternativet för alla som gillar utmaning, skratt och motion.

Sportlovsläger för barn och ungdomar

Klättercentret bedriver Sveriges största klätterverksamhet och har sedan några år tillbaka anordnat klätterläger under årets skollov. Under lägret tar vi emot barn och ungdomar mellan 5 och 15 år som är sugna på att prova på eller utvecklas inom klättring.

De duktiga instruktörerna som brukar jobba under Klättercentrets läger har lång erfarenhet av att jobba med barn och ungdomar. Under lägret kommer de att instruera, vägleda och motivera alla deltagare under våra sportlovsläger. Vår målsättning är att alla deltagare ska ha en rolig vecka och få ut så mycket som möjligt av att delta under lägret- oberoende av tidigare klättererfarenhet. Därför anpassas innehållet alltid efter deltagarnas behov och förkunskaper.

Lägret är ett endags eller tvådagars läger med start klockan 10:00 och slut klockan 15:00. Lunch, frukt och all utrustning ingår i priset. Lägren är anpassade efter ålder så att alla som vill delta kan känna att det finns minst en grupp som passar.

Pris:
Endagsläger – 500 kr
Tvådagarsläger – 1000 kr.

All utrustning, lunch och fruktstund ingår i priset. Observera att betalning sker i kassan vid lämning på första lägerdagen.

Hos oss klättrar alla säkert

Att Klättercentret är en certifierad klätteranläggning innebär att du som klättrare, eller säkringsperson, automatiskt är försäkrad under vårt tak.

Vi tar säkerhet på största allvar och har bedrivit en certifierad verksamhet sedan Svenska Klätterförbundet inledde sitt certifieringsarbete. Personal på våra anläggningar utbildas också kontinuerligt för att vi tillsammans ska åstadkomma en säkrare arbetsplats och för att kunna erbjuda våra kunder en säkrare klättermiljö.

Angående Corona

Vi gör vårat yttersta för att motverka smittspridning och bedriva läger på ett säkert sätt. Vi bokar de delar av hallen som era barn använder för att de ska kunna klättra tillsammans med varandra utan att behöva vara nära andra än sina ledare och de andra barnen. De sitter och äter avskilt från våra andra besökare och vi är noga med handhygien och ser till att alla deltagare tvättar händer på väg in och ut ur hallen och innan måltider. När ni kommer för att hämta eller lämna era barn kan ni ombes att vänta utanför för att det inte ska bli köbildning vid receptionen.

 

Sportlovsaktiviteter i Malmö
Instagram
Sitemap
X