Sportlovsläger

Sportlovsläger på Klättercentret i Malmö!

Kursinformation

FÖRKUNSKAPSKRAV
Inga

TIDSÅTGÅNG
5 h

UTRUSTNING
All utrustning ingår på lägerkurser.

Kurspris: 520 - 1040 kr

Klättertyp: Barnbouldering

Typ: Grupp

Nivå: Medel, Nybörjare

Vem är du: Barn

Klättring passar alla och sportlovsläger hos oss är ett roligt sätt att upptäcka klättring på eller fortsätta att utvecklas i sin klättring tillsammans med andra klättrare och tränare. Lägret är ett endags eller tvådagars läger med start klockan 10:00 och slut klockan 15:00. Lunch, frukt och all utrustning ingår i priset. Lägren är anpassade efter ålder så att alla som vill delta kan känna att det finns minst en grupp som passar.

Pris:
Endagsläger – 520 kr
Tvådagarsläger – 1040 kr.

All utrustning, lunch och fruktstund ingår i priset. Observera att betalning sker i kassan vid lämning på första lägerdagen.

För att anmäla er till dessa kurser klickar ni på denna länken och fyller i formuläret. Genom att fylla i detta formulär anmäler ni intresse till ett eller flera av våra läger och vi kommer att kontakta er med erbjuden plats. Om gruppen ni har erbjudits har färre än 6 deltagare så kan vi komma att slå ihop gruppen med en annan grupp, ni erbjuds då nya platser. Avanmälan sker senast 3 dagar innan lägret börjar.

Anmälan

Anmälan öppnar ca 4 veckor innan lovet och görs via länken nedan.

Avanmälan

Vid avbokning senare än 72 timmar innan debiteras hela beloppet. Avbokning ska ske skriftligen till kursskane@klattercentret.se

Coronaanpassning

Vi gör vårat yttersta för att minska smittspridningen och bedriva läger på ett säkert sätt. Vi bokar de delar av hallen som era barn använder för att de ska kunna klättra tillsammans med varandra utan att behöva vara nära andra än sina ledare och de andra barnen. De sitter och äter avskilt från våra andra besökare och vi är noga med handhygien och ser till att alla deltagare tvättar händer på väg in och ut ur hallen och innan måltider. När ni kommer för att hämta eller lämna era barn kan ni ombes att vänta utanför för att det inte ska bli köbildning vid receptionen.

 

Varmt välkomna till vårt sportlovsläger!

X