Sportlovsläger

Kursinformation

FÖRKUNSKAPSKRAV
Inga

TIDSÅTGÅNG
5 h

UTRUSTNING
All utrustning ingår på lägerkurser.

Kurspris: 1098 - 1647 kr

Klättertyp: Barnbouldering

Typ: Grupp

Nivå: Medel, Nybörjare

Vem är du: Barn

Klättring passar alla och sportlovsläger hos oss är ett roligt sätt att upptäcka klättring på eller fortsätta att utvecklas i sin klättring tillsammans med andra klättrare och tränare. Lägret är ett Två-  eller tredagarsläger med start klockan 10:00 och slut klockan 15:00. Lunch, frukt och all utrustning ingår i priset.

Pris:
Tvådagarsläger – 1098 kr.
Tredagarsläger – 1647 kr.

All utrustning, lunch och fruktstund ingår i priset. Observera att betalning sker i kassan vid lämning på första lägerdagen.

För att anmäla er till dessa kurser klickar ni på denna länken och fyller i formuläret. Genom att fylla i detta formulär anmäler ni intresse till ett eller flera av våra läger och vi kommer att kontakta er med erbjuden plats. Om gruppen ni har erbjudits har färre än 6 deltagare så kan vi komma att slå ihop gruppen med en annan grupp, ni erbjuds då nya platser. Avanmälan sker senast 3 dagar innan lägret börjar.

Anmälan

Anmälan öppnar den 23/1 kl 10.00 och görs via länken nedan. På bokningssidan kan ni även se vika dagar vi har läger och för vilka åldersgrupper, samt hur många platser det är kvar på respektive läger.

Avanmälan

Vid avbokning senare än 72 timmar innan debiteras hela beloppet. Avbokning ska ske skriftligen till kursskane@klattercentret.se

Varmt välkomna till vårt sportlovsläger!

X