Ge bort en annorlunda upplevelsepresent!

Läs mer om vårt utbud på respektive anläggning

Solna

Ring: 08-730 00 93
Banvaktsvägen 20
171 48 Solna
Hitta hit med google

Gå till anläggning

Telefonplan

Ring: 08-730 00 93
Tellusgången 22-24
126 26 Hägersten
Hitta hit med google

Gå till anläggning

Akalla

Ring: 08-730 00 93
Vandagatan 3
164 74 Kista
Hitta hit med google

Gå till anläggning

Upplevelsepresent i Stockholm

Glöm blommor och choklad – nu är en upplevelsepresent den roligaste och mest minnesvärda presenten du kan ge och få. Ge bort en oförglömlig upplevelse i present tillsammans med Klättercentret i Stockholm.

Vi är Sveriges största klätterverksamhet och har lång erfarenhet av klättring i alla former. Hos oss får du en utmaning som ger dig en händelserik och unik dag. Vi har ett stort utbud av presenter och upplevelser i Stockholm för dig att välja mellan, oavsett ålder och tidigare erfarenhet.

Stockholms mest uppskattade upplevelsepresent hittas här!

Att ge bort klättring till någon du tycker om vet vi är mycket uppskattat. En kurs eller ett klippkort är en aktiv present som dessutom passar alla. Du väljer själv den gåva eller det belopp som ska anges på presentkortet. Det kan exempelvis vara en specifik kurs, entréavgift, varor i butiken eller caféet.

Du kan även välja att köpa ett av våra populära klätterpaket. Dessa kan vi kombinera och skräddarsy så att det passar just era svårighetsgrader och önskemål. Våra upplevelsepresenter i Stockholm har konkurrenskraftiga priser och varierar mellan 390 kr – 490 kr/person (ex moms).

En annorlunda present – för en roligare upplevelse

Överraska någon i Stockholm med en upplevelsepresent. Boka er klättring med oss på Klättercentret här och få en fantastisk upplevelse!

Nyckelord:
Upplevelsepresent Stockholm | Present upplevelse

Upplevelsepresent Stockholm
Instagram
Sitemap
X