Vi tycker att klättring är den bästa träningsformen som finns av en enkel anledning: Det är så kul att du inte riktigt märker att du tränar!

Genom att klättra tränar du kroppens styrka och smidighet samtidigt som du aktiverar din tankverksamhet och kreativitet. Det är du, med dina unika förutsättningar, som ska ta dig uppför väggen på ditt sätt. Slutresultatet är detsamma som efter ett perfekt pass på gymmet, du blir trött och har tränat hela kroppen.

 

Våra företagskurser

 

Klätterintro

På vårt klätterintro står klättring i fokus när ni får testa topprepsklättring tillsammans med instruktör. Vi anpassar alltid klättringen så att alla kan vara med – oavsett inställning till höjd och vana av fysiska utmaningar!

395:-/pp ex moms.
En och en halv timme. All utrustning ingår.

Familjedag

Bjud in era anställda och deras familjemedlemmar till en rolig klätterdag! Ni får testa både bouldering och repklättring, om ni vill med lite pauser för fika och häng. Skräddarsys efter era önskemål!


395:-/pp ex moms.

Två timmar eller längre. All utrustning ingår.

KC Upplevelsen – Topprep

Vi börjar med samarbetsövningar på golvet i 30 min, sen ger vi oss på våra höga topprepsväggar. Vi klättrar resten av tiden och försöker få alla (som vill) att komma till toppen. Våra väggar är 8-16 meter höga med leder i olika svårighetsgrader, så varje person kan hitta just sin utmaning.

490:-/pp ex moms.
Två timmar. All utrustning ingår.

KC Upplevelsen – Bouldering

Här får ni öva på att lösa problem tillsam- mans! Olika övningar kombineras med klättring på våra boulderväggar. Det bästa sättet att klara övningarna är genom att hjälpa varandra. Alla kan vara med och problemlösa oavsett klätterförmåga!


450:-/pp ex moms.

En och en halv timme. All utrustning ingår.

 

Klättring som friskvård

Vi samarbetar med flera olika friskvårdsleverantörer som gör det väldigt smidigt att för dig som arbetsgivare och arbetstagare att utnyttja friskvårdsbidraget på Klättercentret.

För företag som inte är kopplade till dessa partners kan givetvis fakturera både träningskort och kurser. Alla våra träningskort och flera av våra kurser är friskvårdsberättigade.

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med oss, skicka ett mail till foretag@klattercentret.se. Vi är alltid öppna för nya samarbeten och förfrågningar.

Våra samarbetspartners

 

Våra anläggningar i Stockholm

Klättercentret Solna
Banvaktsvägen 20

Klättercentret Akalla
Vandagatan 3

Klättercentret Telefonplan
Tellusgången 22-24

logo-red
Sitemap
X