Blocstock 3/5 - hejdå gamla övervåningen!

Klätterintro för familjer!

Autobelaykurs!

Boulderintro!

Vill du ha en PT i klättring?

Hitta till oss

Tellusgången 22-24, Hägersten
Med t-bana: Telefonplan

Öppettider

Vardagar kl 07.00-22.00
Lördagar kl 09.00-20.00
Söndagar kl 09.00-22.00

Avvikande öppettider!

Lär dig ledklättra och ledsäkra i vår

Vill du ta din klättring till nästa nivå? Lär dig nedklättra och ledsäkra på vår ledkurs! Vi har tider i april och maj för dig som vill ta rött kort nu i vår!

Jobba som ledbyggare

Nu söker vi efter fler ledbyggare till våra anläggningar i Stockholm. Är du en kreativ klättrare som drivs av klätterutmaningar och problemlösning? Skicka in en ansökan redan idag!

Lär dig klättra och säkra med topprep

Redo för en ny utmaning? Lär dig topprepssäkra och ta grönt kort!

Köpa kort? Friskvårdskvitto?

I vår kundwebb kan du själv logga in och plocka ut ditt friskvårdskvitto, köpa ett nytt träningskort eller köpa ett presentkort. Logga in här!

Autobelaykurs - ta gult kort

Har du testat repklättring och är sugen på att komma igång och klättra mer, men har inte grönt kort? Eller vill du ta med familjen så de också får testa klättring? Gå vår autobelaykurs!

Klätterintro för familjer

Är någon i familjen taggad på att börja klättra? Eller letar ni efter något kul att göra tillsammans hela familjen? Då borde ni boka vår klätterintro för familjer!

Varning för bedragare som utger sig för att rekrytera till Klättercentret!

Vi har fått information om att kunder blivit kontaktade på Facebook av någon som utger sig för att rekrytera till Klättercentret. Klättercentret kontaktar aldrig dig och ber dig identifiera dig med Bank-ID. Lämna aldrig ut dina uppgifter!

 

Börja klättra

Välkommen, eller välkommen tillbaka, till världens bästa sport! För dig som längtar efter att få röra dig, efter att få träningsvärk i hela kroppen. För dig som letar efter träning som faktiskt är kul. För dig finns klättring!

Boka en företagskurs

Vi tycker att klättring är den bästa träningsformen som finns av en enkel anledning: Det är så kul att du inte riktigt märker att du tränar! Därför är klättring ett perfekt alternativ på en aktivitet för ditt företag. 

Nyheter från Klättercentret

Blocstock 3/5 – Hejdå gamla övervåningen!

För mer information om begränsningar i och med renoveringen av gamla övervåningen, läs här!     Vår gamla övervåning är just som vi kallar den…

17/2 stänger hallen klockan 19.00

Lördagen den 17/2 anordnar vi en personalfest på Klättercentret. Det betyder att Klättercentret Telefonplan och Klättercentret Akalla stänger en timme tidigare, nämligen klockan 19.00. Nya…

Varning för bedragare som utger sig för att rekrytera till Klättercentret!

  Vi har fått information om att kunder blivit kontaktade på Facebook av någon som utger sig för att rekrytera till Klättercentret, via en Facebooksida…

X