Boka sommarlovsläger!

Autobelaykurs!

Boulderintro!

Vill du ha en PT i klättring?

Har du lyssnat på vår podd?

Hitta till oss

Tellusgången 22-24, Hägersten
Med t-bana: Telefonplan

Öppettider

Vardagar kl 07.00-22.00
Lördagar kl 09.00-20.00
Söndagar kl 09.00-22.00

Avvikelser från ordinarie öppettider

Autobelaykurs - ta gult kort!

Har du testat repklättring och är sugen på att komma igång och klättra mer, men har inte grönt kort? Eller vill du ta med familjen så de också får testa klättring? Gå vår autobelaykurs!

Klätterhäng och Workshops i sommar

Bara för att klätterskolan är slut för terminen behöver inte klättringen ta paus. I sommar har vi klätterhäng och workshops i Solna, Akalla och Telefonplan!

Nu är anmälan till årets sommarläger öppen

Fortfarande lite luckor i sommarledigheten? Anmälan till vårt superroliga sommarläger är öppen!

Vill du jobba med oss?

Vill du vara med och driva tävlingsklättringen i Sverige framåt? Vi söker en tränare på hög nivå för att träna en tävlingsgrupp med motiverade ungdomar!

Börja klättra

Välkommen, eller välkommen tillbaka, till världens bästa sport! För dig som längtar efter att få röra dig, efter att få träningsvärk i hela kroppen. För dig som letar efter träning som faktiskt är kul. För dig finns klättring!

Boka en företagskurs

Vi tycker att klättring är den bästa träningsformen som finns av en enkel anledning: Det är så kul att du inte riktigt märker att du tränar! Därför är klättring ett perfekt alternativ på en aktivitet för ditt företag. 

Nyheter från Klättercentret

26/5 – Klätterskoleavslutning – Mycket folk i hallen

Fredagen den 26/5 har vi avslutning för vår klätterskola ca klockan 17.00 – 20.00. Deltagare från alla våra klätterskolegrupper kommer vara på plats tillsammans med…

Renovering av bastu

  Uppdatering 23/3: Fredagsbastu, hurra! Imorgon, fredagen 24/3, kl.17.30 är vår nyrenoverade bastu öppen igen! Uppdatering 17/3:Tyvärr kommer bygget dra ut något på tiden. Vi…

50 Fresh 9/9

Den 10:e september öppnar vi äntligen Klättercentret Telefonplan nya boulderhall! Det känns nästan overkligt, men snart kommer våra nya väggar vara fullspäckade med nya problem…

X