Workshops i sommar!

Klätterintro för familjer!

Boulderintro!

Vill du ha en PT i klättring?

Hitta till oss

Tellusgången 22-24, Hägersten
Med t-bana: Telefonplan

Sommaröppettider

Gäller 24/6 – 11/8
Vardagar kl 09.00-22.00
Helger kl 09.00-20.00

Ordinarie öppettider

Workshops i sommar

I sommar har vi två workshops som riktar sig till dig som vill friska upp dina klättertekniska kunskaper under sommaren när våra teknikkurser har uppehåll. Läs mer och boka din plats här!

Lär dig ledklättra och ledsäkra i vår

Vill du ta din klättring till nästa nivå? Lär dig nedklättra och ledsäkra på vår ledkurs! Vi har tider i april och maj för dig som vill ta rött kort nu i vår!

Lär dig klättra och säkra med topprep

Redo för en ny utmaning? Lär dig topprepssäkra och ta grönt kort!

Köpa kort? Friskvårdskvitto?

I vår kundwebb kan du själv logga in och plocka ut ditt friskvårdskvitto, köpa ett nytt träningskort eller köpa ett presentkort. Logga in här!

Klätterintro för familjer

Är någon i familjen taggad på att börja klättra? Eller letar ni efter något kul att göra tillsammans hela familjen? Då borde ni boka vår klätterintro för familjer!

Varning för bedragare som utger sig för att rekrytera till Klättercentret!

Vi har fått information om att kunder blivit kontaktade på Facebook av någon som utger sig för att rekrytera till Klättercentret. Klättercentret kontaktar aldrig dig och ber dig identifiera dig med Bank-ID. Lämna aldrig ut dina uppgifter!

 

Börja klättra

Välkommen, eller välkommen tillbaka, till världens bästa sport! För dig som längtar efter att få röra dig, efter att få träningsvärk i hela kroppen. För dig som letar efter träning som faktiskt är kul. För dig finns klättring!

Boka en företagskurs

Vi tycker att klättring är den bästa träningsformen som finns av en enkel anledning: Det är så kul att du inte riktigt märker att du tränar! Därför är klättring ett perfekt alternativ på en aktivitet för ditt företag. 

Nyheter från Klättercentret

Blocstock 3/5 – Hejdå gamla övervåningen!

För mer information om begränsningar i och med renoveringen av gamla övervåningen, läs här!     Vår gamla övervåning är just som vi kallar den…

17/2 stänger hallen klockan 19.00

Lördagen den 17/2 anordnar vi en personalfest på Klättercentret. Det betyder att Klättercentret Telefonplan och Klättercentret Akalla stänger en timme tidigare, nämligen klockan 19.00. Nya…

Varning för bedragare som utger sig för att rekrytera till Klättercentret!

  Vi har fått information om att kunder blivit kontaktade på Facebook av någon som utger sig för att rekrytera till Klättercentret, via en Facebooksida…

X