Gruppträning topprep

Lär dig säkra på vår topprepskurs!

Klätterintro för familjer!

Autobelaykurs!

Boka barnkalas hos oss!

Har du lyssnat på vår podd?

Hitta till oss

Vandagatan 3
Med T-bana: Akalla
Med Buss: Vandagatan

Öppettider

Vardagar kl 09.00-22.00
Helger kl 09.00-20.00

Avvikande öppettider!

Klätterskoleavslutning 23/5

Torsdagen den 23/5 har vi klätterskoleavslutning i Akalla klockan 17.00-19.00. Det betyder att vi kommer ha en massa kids i hallen under den tidpunkten, vilket kommer bli både kul och lite livat!

Jobba som ledbyggare

Nu söker vi efter fler ledbyggare till våra anläggningar i Stockholm. Är du en kreativ klättrare som drivs av klätterutmaningar och problemlösning? Skicka in en ansökan redan idag!

Lär dig klättra och säkra med topprep!

Redo för en ny utmaning? Lär dig topprepssäkra och ta grönt kort!

Köpa kort? Friskvårdskvitto?

I vår kundwebb kan du själv logga in och plocka ut ditt friskvårdskvitto, köpa ett nytt träningskort eller köpa ett presentkort. Logga in här!

Autobelaykurs - ta gult kort

Har du testat repklättring och är sugen på att komma igång och klättra mer, men har inte grönt kort? Eller vill du ta med familjen så de också får testa klättring? Gå vår autobelaykurs!

Klätterintro för familjer

Är någon i familjen taggad på att börja klättra? Eller letar ni efter något kul att göra tillsammans hela familjen? Då borde ni boka vår klätterintro för familjer!

Boka barnkalas hos oss

De flesta barn tycker om att klättra, så varför inte överraska med ett kalas på Klättercentret?

Börja klättra

Välkommen till världens bästa sport! För dig som längtar efter att få röra dig, efter att få träningsvärk i hela kroppen. För dig som letar efter träning som faktiskt är kul. För dig finns klättring!

Nyheter från Klättercentret

17/2 stänger hallen klockan 19.00

Lördagen den 17/2 anordnar vi en personalfest på Klättercentret. Det betyder att Klättercentret Akalla och Klättercentret Telefonplan stänger en timme tidigare, nämligen klockan 19.00. Tack…

Avstängningar inför Legends Only

Lördagen den 25/11 anordnar Klättercentret inbjudningstävlingen La Sportiva Legends Only på Klättercentret Akalla. Sex av världens bästa manliga klättrare är inbjudna och vi kommer bjuda på…

Volym blir en del av Klättercentret!

Vi är så glada att kunna berätta att Volyms anläggningar i Partille och Sisjön blir en del av Klättercentret! Redan nu i oktober kommer Volym…

X