Utomhuskurs!

Klätterintro för familjer!

Ta grönt kort!

Hitta till oss

Banvaktsvägen 20, Solna
Med t-bana: Solna centrum
Med buss: Hållplats Industrivägen

Öppettider

Vardagar kl 09.00-22.00
Helger kl 09.00-20.00

Avvikande öppettider!

Klätterskoleavslutning 24/5

Fredagen den 24/5 har vi klätterskoleavslutning i Solna klockan 17.00-19.00. Det betyder att vi kommer ha en massa kids i hallen under den tidpunkten, vilket kommer bli både kul och lite livat!

Jobba som ledbyggare

Nu söker vi efter fler ledbyggare till våra anläggningar i Stockholm. Är du en kreativ klättrare som drivs av klätterutmaningar och problemlösning? Skicka in en ansökan redan idag!

Träningskort? Friskvårdskvitto?

I vår kundwebb kan du själv logga in och plocka ut ditt friskvårdskvitto, köpa ett nytt träningskort eller köpa ett presentkort. Logga in här!

Klätterintro för familjer

Är någon i familjen taggad på att börja klättra? Eller letar ni efter något kul att göra tillsammans hela familjen? Då borde ni boka vår klätterintro för familjer!

Autobelaykurs - ta gult kort!

Har du testat repklättring och är sugen på att komma igång och klättra mer, men har inte grönt kort? Eller vill du ta med familjen så de också får testa klättring? Gå vår autobelaykurs!

Börja klättra

Välkommen, eller välkommen tillbaka, till världens bästa sport! För dig som längtar efter att få röra dig, efter att få träningsvärk i hela kroppen. För dig som letar efter träning som faktiskt är kul. För dig finns klättring!

Boka barnkalas hos oss

De flesta barn tycker om att klättra, så varför inte överraska med ett kalas på Klättercentret?

Nyheter från Klättercentret

Volym blir en del av Klättercentret!

Vi är så glada att kunna berätta att Volyms anläggningar i Partille och Sisjön blir en del av Klättercentret! Redan nu i oktober kommer Volym…

Gymdelen öppen igen!

Nu är vår fastighetsägare färdig med renovering av delar av träningsgymmet, gymmet är nu öppet som vanligt. Du som har ett träningskort som bara gäller…

25/8 Solna BBQ night!

  Är semestern över? Tillbaka i stan? Perfekt! Kom på Solna BBQ night! Fredagen den 25/8 kl.16-20 kör vi ett efter-semstern-bouldersesh. Vi drar fram en grill,…

X