Klättra på sportlovet

Terminsträning!

Klätterintro för familjer!

Ta grönt kort!

Hitta till oss

Banvaktsvägen 20, Solna
Med t-bana: Solna centrum
Med buss: Hållplats Industrivägen

Öppettider

Vardagar kl 09.00-22.00
Helger kl 09.00-20.00

Avvikande öppettider!

Terminsträning

Vill du bli en bättre klättrare? Tycker du om att träna med andra, men har kanske inte hittat ditt egna klättergäng än? Då kan vår terminsträning vara något för dig!

Träningskort? Friskvårdskvitto?

I vår kundwebb kan du själv logga in och plocka ut ditt friskvårdskvitto, köpa ett nytt träningskort eller köpa ett presentkort. Logga in här!

Klätterintro för familjer

Är någon i familjen taggad på att börja klättra? Eller letar ni efter något kul att göra tillsammans hela familjen? Då borde ni boka vår klätterintro för familjer!

Vill du bli ledbyggare?

Vi söker efter en ny ledbyggare! Är du en hängiven och kreativ klättrare som brinner för klätterutmaningar och problemlösning? Kom och jobba med oss!

Autobelaykurs - ta gult kort!

Har du testat repklättring och är sugen på att komma igång och klättra mer, men har inte grönt kort? Eller vill du ta med familjen så de också får testa klättring? Gå vår autobelaykurs!

Börja klättra

Välkommen, eller välkommen tillbaka, till världens bästa sport! För dig som längtar efter att få röra dig, efter att få träningsvärk i hela kroppen. För dig som letar efter träning som faktiskt är kul. För dig finns klättring!

Boka barnkalas hos oss

De flesta barn tycker om att klättra, så varför inte överraska med ett kalas på Klättercentret?

Nyheter från Klättercentret

Volym blir en del av Klättercentret!

Vi är så glada att kunna berätta att Volyms anläggningar i Partille och Sisjön blir en del av Klättercentret! Redan nu i oktober kommer Volym…

Gymdelen öppen igen!

Nu är vår fastighetsägare färdig med renovering av delar av träningsgymmet, gymmet är nu öppet som vanligt. Du som har ett träningskort som bara gäller…

25/8 Solna BBQ night!

  Är semestern över? Tillbaka i stan? Perfekt! Kom på Solna BBQ night! Fredagen den 25/8 kl.16-20 kör vi ett efter-semstern-bouldersesh. Vi drar fram en grill,…

X