Välkommen till världens bästa sport!

Känner du dig sugen på att testa klättring? Vad kul! Klättring är en sport som utmanar dig både fysiskt och mentalt, men kanske främst är det roligt. Så kul att du glömmer bort att det är träning för precis hela kroppen och du vaknar dagen efter med träningsvärk i muskler du inte visste fanns.

Vi tror att klättring är för alla, och vill göra det så lätt som möjligt för dig att testa klättring. I vår hall i Gallerian har vi bouldering och på våra andra anläggningar i Stockholm finns både topprepsklättring och bouldering.

Jag vill testa bouldering!

Vill du testa bouldering, alltså klättring på lägre höjd utan rep? Bouldering sker på väggar som är ca 3,5 meter höga med tjockmattor placerade under väggarna. Alla över 12 år kan träna bouldering så länge du förstått vilka säkerhetsregler som gäller för bouldering. Är det din första gång? Prata med oss i hallen så hjälper vi dig på väg(g)en! Är ni en grupp kan du även boka vår aktivitet KC Upplevelsen.

Tveka inte att kika förbi om du har några frågor eller funderingar eller maila oss på gallerian@klattercentret.se.

Varmt välkomna in!
P.S Tidigare behövde du förboka ditt besök men numer är det drop-in/öppen träning. För större grupper se info nedan. D.S

Vill du klättra i grupp tillsammans med instruktörer?

Nu kan du boka vår nya aktivitet på Klättercentret Gallerian, KC Upplevelsen! Aktiviteten är perfekt för företaget eller kompisgänget och ger en perfekt introduktion till bouldering!


 

Praktisk info inför ditt besök

  • Det är lätt att ta sig till oss med kollektivtrafiken (hållplats T-centralen).
  • Ha på dig träningskläder som är lätta att röra sig i
  • Du behöver ha skor på dig när du klättrar. Du kan hyra ett par klätterskor hos oss (45:-), eller ta med dig ett par rena sneakers.
  • Vi har omklädningsrum med dusch och låsbara skåp. Ta med ett hänglås!
  • Klipp gärna naglarna innan ditt besök
  • Ta av dig ringar, armband och klocka innan du klättrar 

 

Måste jag boka en tid för att kunna klättra i Gallerian?
Kan jag ta med mitt barn/min barnvagn?
Finns det dusch och bastu?
Hur ofta bygger ni nya problem?

 

I Gallerian vill vi att du använder flytande krita, här kan du läsa om varför. Du kan såklart också prata med oss om du undrar mer över varför vi valt att tänka just så här!

Jag Klättrar from Klättercentret on Vimeo.

X