Välkommen till världens bästa sport!

Vill du testa klättring? Vad kul! Klättring är en sport som utmanar dig både fysiskt och mentalt, men kanske främst är det kul. Så kul att du ibland inte tänker på att det också är träning för hela kroppen och vaknar dagen efter med träningsvärk på ställen du inte visste att det fanns muskler på.

Vi tror att klättring är för alla, och vill göra det så lätt som möjligt för dig att testa klättring. I vår hall i Gallerian har vi bouldering och på våra andra anläggningar i Stockholm finns både topprepsklättring och bouldering.

Jag vill testa bouldering!

Vill du testa bouldering, alltså klättring på lägre höjd utan rep? Bouldering sker på väggar som är ca 3,5 meter höga med tjockmattor placerade under väggarna. Alla över 12 år kan träna bouldering så länge du förstått vilka säkerhetsregler som gäller för bouldering. Är det din första gång? Prata med oss i hallen så hjälper vi dig på väg(g)en! Är ni en grupp kan du även boka vår aktivitet KC Upplevelsen.

För att vara säker på att få plats behöver du boka en tid för träning via vår bokningssida. Varje halvtimme har vi dock några drop-in-platser som delas ut först till kvarn. Om det är första gången för dig och du tycker att det här är krångligt, kom förbi så hjälper vi dig på plats!

Tveka inte att kika förbi om du har några frågor eller funderingar eller maila oss på gallerian@klattercentret.se.

Vill du klättra i grupp tillsammans med instruktörer?

Nu kan du boka vår nya aktivitet på Klättercentret Gallerian, KC Upplevelsen! Aktiviteten är perfekt för företaget eller kompisgänget och ger en perfekt introduktion till bouldering!


Måste jag boka en tid för att kunna klättra i Gallerian?
Kan jag ta med mitt barn/min barnvagn?
Finns det dusch och bastu?
Hur ofta bygger ni nya problem?

Jag Klättrar from Klättercentret on Vimeo.

X