Hos oss finns det alltid roliga saker att göra

Läs mer om våra erbjudanden på respektive anläggning

Solna

Ring: 08-730 00 93
Banvaktsvägen 20
171 48 Solna
Hitta hit med google

Gå till anläggning

Telefonplan

Ring: 08-730 00 93
Tellusgången 22-24
126 26 Hägersten
Hitta hit med google

Gå till anläggning

Akalla

Ring: 08-730 00 93
Vandagatan 3
164 74 Kista
Hitta hit med google

Gå till anläggning

Roliga saker att göra Stockholm

Letar du efter förslag på roliga saker att göra i Stockholm? Du behöver inte fundera längre, vi har svaret. I Sveriges största klätterverksamhet, Klättercentret, hittar du ett brett utbud av roliga saker att göra i Stockholm som passar alla.

Vi har lång erfarenhet av klättring i alla former och våra instruktörer är välutbildade och guidar er i den aktivitet ni väljer. Klättring är en spännande och rolig utmaning som både utvecklar och inspirerar. Oavsett om det är för dig själv, med kompisgänget, företaget, klubben eller föreningen garanterar vi att du kommer att få en upplevelse utöver det vanliga.

Att hitta roliga saker att göra Stockholm är inte längre svårt!

Vi på Klättercentret brinner för klättring och tycker att det är det roligaste man kan göra. Den passionen vill vi gärna dela med oss av. Så när du letar efter roliga saker att göra i Stockholm står vi redo att hjälpa er.

På våra anläggningar finns allt du behöver för att komma igång med roliga upplevelser i Stockholm. Vi har välsorterade butiker med allt du behöver för att klättra. Vi har även caféer med allt från kaffe, te, smörgåsar och matigare alternativ. Träning betyder att man måste fylla på med energi, både före, under och efter träningen.

Kontakta oss när du letar efter roliga saker i Stockholm

Alla våra anläggningar är certifierade vilket betyder att du är försäkrad när du klättrar hos oss. Vi är därför ett säkert, tryggt och spännande alternativ för roliga saker att göra i Stockholm.

När du vill hitta på roliga saker att göra i Stockholm, kontakta oss så bokar vi in din aktivitet hos oss på Klättercentret. Varmt välkommen!

Nyckelord:
Roliga saker att göra Stockholm

Roliga saker att göra Stockholm
Instagram
Sitemap
X