Klättra i jul!

Snart är det jullov och med lite tur får vi kanske lite snö och möjlighet till härliga aktiviteter utomhus. Men ibland kan det vara skönt att komma in i värmen och hitta på något roligt!

Under årets jullov erbjuder vi både klätterläger och massor av tider för er som vill prova på klättring. Våra anläggningar bjuder på massor av väggar som är anpassade efter nybörjare – barn som vuxna. Våra ledbyggare bygger spännande och roliga leder som utmanar en både fysiskt och mentalt. Klättring är en väldigt klurig sport, att förstå hur man ska röra sig på väggen är minst lika viktigt som att vara stark och modig.

jullov i stockholm
Bild från Klättercentret Akalla.

Jullovsläger!

Gör jullovet lite extra kul med något av våra jullovsläger! På våra läger får barn och unga träffas och göra det bästa vi vet – klättra tillsammans! Förutom massor av klättring planerar våra instruktörer också in lekar, teknikövningar, gruppövningar och andra roliga aktiviteter!

Prova på klättring

Det lättaste sättet för att prova på klättring under jullovet är att boka någon av alla våra prova på-kurser. Ni får då hjälp av våra duktiga instruktörer som hjälper er att klättra. På flera av våra anläggningar kan ni testa på topprepsklättring och som högst klättra 14 meter över marken. Vissa av våra anläggningar erbjuder även prova på-kurser för bouldering.

Vill du prova något som är både roligt och spännande är klättring för dig!

logo-red
Sitemap
X