Prova på klättring

Den här kursen riktar sig till dig som vill prova på klättring. Du kan vara helt ny till tanken på att klättra upp på väggar, vara en medföljande vän eller nyfiken förälder/barn. Kanske har du till och med klättrat lite innan men känner dig lite osäker på hur det fungerar med klättring i vår hall. Kursen fungerar som ett första steg in i vår klättervärld.

Du kan antingen boka under schemalagda tider eller göra en privat bokning.

Under helger och lov har vi hallvärdar på plats mellan 10-15 som tar hand om dig och lär dig hur klättring fungerar. Läs mer om våra hallvärdar här!

Prova på

Kursen är 60 minuter lång och leds av våra erfarna instruktörer. Efter kursen får ni gärna stanna kvar och klättra själva tills ni inte orkar mer eller tills dess att vi stänger för dagen. All nödvändig utrustning ingår i kursen.

Prova på för vuxna och deltagare från 16 år och uppåt hålls varje lördag klockan 13.30 från den 9 mars och framåt.

Prova på för barn från 6 år och uppåt, samt deras anhöriga, hålls varje söndag klockan 13.30 från den 10 mars och framåt.

Pris: 245 kr/deltagare.

Privat prova på

Om ni är en grupp som vill prova på klättring tillsammans så kan ni göra en privat bokning. Vid privata bokningar så hittar vi en tid som fungerar för er och för oss. För att boka en privat kurs så mejlar ni oss på helsingborg@klattercentret.se så hjälper vi er att hitta en tid och en kurs som passar er.

Kursen är 60 minuter lång och leds av våra erfarna instruktörer. Efter kursen får ni gärna stanna kvar och klättra själva tills ni inte orkar mer eller tills dess att vi stänger för dagen.

Pris: 1890 kr för upp till 6 deltagare. För grupper med fler än 7 deltagare är priset 315 kr per deltagare.


Bokning

För bokning kontakta oss via mail på helsingborg@klattercentret.se

Ange följande när ni bokar:

  • Önskad kurs
  • Önskat datum och tid
  • Ditt namn
  • Mailadress
  • Mobilnummer

Vid avbokning senare än 24 timmar innan debiteras hela beloppet.

X