Klätterskola

Klättring är för alla!

I Klätterskolan i tränar barn och ungdomar i grupp under höst- och vårterminerna. Här får de utvecklas, träna och framförallt ha roligt tillsammans med andra.

Våra välutbildade tränare leder barnen och ungdomarna under hela terminen till att bli bättre klättrare. Vi följer en noga utarbetad utvecklingsplan med ett grundläggande tänk att klättring som träning framförallt ska vara rolig.

Barnen kan börja i vår klätterskola från det år de fyller sju och fortsätta träna med oss upp till det år de fyller 17, därefter rekommenderar vi vår terminsträning för vuxna. Grupperna är indelade efter ålder och för de äldre deltagarna även efter erfarenhetsnivå.

Klätterskolan pågår under 12 veckor med 1-3 träningstillfällen per vecka. Under terminen har vi uppehåll för skollov. All utrustning ingår och det kommer finnas olika nivåer att välja mellan.

Intresseanmälan till Klätterskolan

Klätterskolan på Klättercentret Helsingborg börjar höstterminen 2024, första veckan i Klätterskolan är vecka 36. Du kan redan nu göra en intresseanmälan för att ta del av våra informationsutskick om när vi släpper platser till höstens termin.

Anmälan till Klätterskolan öppnar den 3 juli klockan 10:00.

Väntar du på plats i Klätterskolan och vill ni komma igång med klättringen redan nu? Kolla gärna in våra prova-påskollovsläger och barnkalas om ni vill komma igång med klättring innan ni har fått en plats i klätterskolan.

X