Barn älskar att klättra

Det är mest troligt något naturligt, men vi är inte riktigt säkra på varför. Vad vi vet är att de flesta barn tycker om att klättra, därför kommer vi att erbjuda flera olika kurser och roliga aktiviteter för både barn och resten av familjen.

 

Star Challenge

Ta med dina barn till oss och ge apan i dem en chans med vårt Star Challenge!

Be om en Star Challenge-karta i vår reception och följ instruktionerna för en rolig utmaning! Visa kartan i receptionen när dina mänskliga små apor har slutfört så många utmaningar som möjligt och som belöning får dem en smaskig godbit från vårt café.

Star Challenge kommer vara tillgängligt från dess att vi öppnar.

Barnkalas

De flesta barn tycker om att klättra, så varför inte överraska med ett kalas på Klättercentret?

Låt oss hjälpa dig att ordna en rolig upplevelse för ditt barn och hans/hennes kompisar. Utbildade instruktörer finns på plats för att ta hand om säkerheten, motivera och ge hjälp till de barn som klättrar. Ett kalas håller på i ca 2 h, varav 90 minuter är klättring och 30 minuter är fika.

Våra kalas kommer vara bokningsbara inom kort. Håll koll på vår hemsida och följ oss på Instagram!

Klättra med barn

Hos oss på Klättercentret Helsingborg kan alla över 12 år klättra på egen hand så länge man förstår och följer de säkerhetsregler som gäller i boulderrummet.

Våra mattor i är i första hand anpassade för vuxna och barn yngre än 12 år måste alltid klättra med en kunnig vuxen. Du som vuxen har ansvar för att spotta (passa) barnet. Vi rekommenderar att barn inte klättrar så högt, klättrar ner och att ovana barn och föräldrar framför allt klättrar i vår barnavdelning där mattorna är mjukare och anpassade för lättare krabater.

X