Kampanj på Houdini!

Mellan den 14-16 september har vi utförsäljning av vårt utgående sortiment från Houdini. Vi hatar att ha kläder liggandes och skräpandes och därför kör vi upp till 50% rabatt på våra anläggningar i Stockholm.

Houdini

Houdini är, som många av er kanske har märkt, ett av våra absoluta favoritmärken. Vi samarbetar med företaget bland annat på Houdini Boulder Blockout och vill gärna förmedla det viktiga budskapet som Houdini står för.

Vi vill hjälpa folk att uppleva mer, prestera bättre och ha mer kul. Utan någon som helst negativ miljöpåverkan. Det är vår vision. När vi designar våra produkter går hållbarhet och funktion alltid hand i hand. Det ena är ingenting värt utan det andra. Vi tillverkar produkter för nyfikna personer med stora hjärtan. Personer som älskar den här planeten lika mycket som vi gör och därför vill skydda den.

Houdini power houdi

Kika gärna förbi i våra butiker och kolla vad vi har att erbjuda. De olika anläggningarna i Stockholm har lite olika utbud så tveka inte att fråga på plats om en specifik produkt finns på en annan anläggning. Höstrusket närmar sig med storsteg, så varför inte hitta lite kläder som kan hantera det?

Kan ej kombineras med andra kampanjer eller erbjudanden, gäller 14 – 16/9-18.

Publicerat den: 13 september, 2018 12:18
X