Caféet i Solna

Ta en paus! Unna dig en stunds avkoppling. På Klättercentret i Solna har vi ett brett utbud av mat och fika. Vi har egengjorda grillmackor, matiga grytor och suveräna soppor. Till grytorna och sopporna finns även möjligheten att bröd eller färdigkokta ägg.

Vill du fika har vi förutom gott kaffe och te, även läsk och smaksatt vatten. Till det finns det massor av spännande energy bars och vår egengjorda chokladbollar.

Notera att sista beställningen på mat och från espressobaren är kl 20:30 på vardagar och kl 18:30 på helger.

Cappuccino _ kaka

Kaffe

Visst, vi är klättring, men vi värdesätter också en bra doft- och smakupplevelse, ekologisk odling och värderingar som följer med rättvisemärkning.

Oavsett om du köper en bryggkaffe, en espresso eller en latte på Klättercentret, anstänger vi oss för att servera en angenäm kopp kaffe. Detta gör vi bland annat genom att vårt kaffe är ekologiskt och rättvisemärkt, att det innehåller 100% Arabica-bönor, att vi utbildar vår personal i hur man brygger en bra espresso och att bönorna är absolut färskrostade när de levereras till oss.

Odlingen av bönorna till alla våra kaffesorter är helt ekologisk och rättvisemärkningen garanterar att kaffeodlarna får en skälig lön, förbättrade arbetsvillkor samt motverkar barnarbete.

fairtrade

Läs mer om rättvisemärkning på www.rattvisemarkt.se.

X