Jobba hos oss

”Kunden skall hos oss ha den bästa klätterupplevelsen” 

                                                – Klättercentrets vision

Vi behöver dig som brinner för service och är duktig på att knyta kontakter med spännande människor med olika bakgrund. För alla som arbetar på Klättercentret är den gemensamma nämnaren att erbjuda våra kunder den bästa klätterupplevelsen. 

Vår filosofi är att kunden ska märka och bli påverkad av den entusiasm våra medarbetare har för sitt arbete och sin arbetsplats, att vi har respekt för varandra och en vilja att förnya oss och utvecklas vidare.

Du, som medarbetare, är därför oerhört viktig för att få varje kund att känna sig sedd och framförallt ha roligt. Vill du dessutom vara delaktig i ett växande företag som arbetar hårt med att vidareutveckla klättersporten som träningsform, då ska du absolut söka arbete hos oss.

OBS! Vi tar EJ emot ansökningar rörande sommarjobb


Klättercentret Solna söker en ny kursansvarig!

Som kursansvarig sköter du i samråd med platschef all administration kring anläggningens kursverksamhet samt är instruktörernas kontaktperson i arbetet. En av dina främsta arbetsuppgifter är att tillse att det finns rätt utbildade instruktörer i rätt tid och till rätt kurser.

Exempel på arbetsuppgifter: 

  • Lägga schema för kurser och träningspass samt bemanna dessa pass med rätt antal utbildade instruktörer
  • Löpande följa upp och utvärdera kursutbudet, efterfrågan och beläggning
  • Agera kontaktperson för instruktörer 
  • Samarbeta med den lokala ledningsgruppen och självständigt hålla personalmöten för instruktörer

Personliga egenskaper: Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och för denna roll söker vi en organiserad, administrativt lagd och analytisk person. En anställd som tidigare haft tjänsten som kursansvarig beskriver rollen på följande sätt:  ”En roll för dig som är lösningsorienterad, strukturerad samt social nog att vara spindeln i nätet.”

Förkrav: Vi förutsätter att du är minst 18 år och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska då arbetet omfattar kontakt med kunder per mail och telefon.

Meriterande: Auktoriserad inomhusinstruktör samt tidigare arbete som bemanningsassistent, schemaläggare eller liknande administrativa roller.  

Omfattning: Tjänsten är en heltidstjänst som består av 50% administrativt arbete och 50% schemalagt arbete i reception och som instruktör.  

Arbetstid: Arbetet kommer att förläggas både dag- och kvällstid samt helger. Arbetstiden är oregelbunden då en kursansvarig behöver vara på anläggningen under olika tider för att förstå instruktörernas, anläggningens och kundernas behov.

Tillträde: Omgående (senast 2021-11-01). Sök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande och startdatum sätts efter överenskommelse. 

Ansökan: Är du intresserad och har vad som krävs? Fyll i detta formulär. Namnge alla bifogade dokument med ditt för och efternamn: ”Ann Andersson – CV”. 


Klättercentret Solna söker receptionister

Nu söker vi på Klättercentret Solna medarbetare till vår reception. Med kunden i fokus kommer du som receptionist arbeta i såväl receptionen, som klättercentrets butik och café. Arbetsuppgifterna varierar från dag till dag och kan bland annat innefatta administrativa uppgifter, försäljning, bemanning av sjukskrivningar, inringande telefonsamtal eller beredning av mat och bakverk. Arbetstiden varierar och du förväntas vara tillgänglig för pass förlagda, kvällar, dagtid samt helg. Just nu har vi ett behov av receptionister på deltid som kan jobba några pass i månaden, behovet varierar från månad till månad beroende på bland annat antalet sjukskrivningar, passbyten och semestrar.

För att trivas i rollen som receptionist på Klättercentret bör du ha tidigare erfarenhet av kundservice inom butik, reception och/eller caféverksamhet samt ha ett intresse för klättring. Du brinner för service och har sedan tidigare viss kännedom om klätterutrustning för inomhusbruk. Du är van vid att arbeta med merförsäljning på ett naturligt och hjälpsamt vis och är inte rädd för att söka kontakt med kunder.

Det är meriterande om du har erfarenhet från en kundintensiv miljö, har god systemvana och/eller har arbetat inom klätterbranchen tidigare. Innehavandet av rött/grönt kort i klättring är även meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet vid rekrytering av våra receptionister. Som person ser vi gärna att du har en god servicekänsla, är ansvarstagande, hjälpsam, duktig på att samarbeta och har en vana vid att arbeta proaktivt i en kundintensiv miljö. Du är social i din natur och gillar att etablera nya kontakter både med befintliga och nya kunder.

Vi erbjuder dig en rolig arbetsplats, med en öppen och varm kultur. Varierat och roligt arbete, där den ena dagen inte liknar den andra. För rätt person kommer det finnas goda möjligheter för vidareutveckling. Om du gillar en variation av arbetsuppgifter, härliga kollegor och en stor möjlighet att kunna få ta initiativ till förbättringsarbete så kan detta vara rätt arbetsplats för dig! 

Du söker genom att fylla i detta formulär och till det bifoga ditt CV samt personliga brev. Namnge alla bifogade dokument med ditt för och efternamn: ”Ann Andersson – CV” och var noga med att välja korrekt roll och anläggning i ansökningsformuläret. Urval och intervjuer sker löpande, startdatum sätts efter överenskommelse. 


Instruktör

Instruktörsarbetet är ett kundanpassat och serviceinriktat arbete för dig som gillar att vägleda, motivera och utbilda! Känner du igen dig? I så fall har vi ett fenomenalt extrajobb där du själv bokar upp dig på de kurser du vill och kan hålla. Genom våra interna kurser har du möjlighet att vidareutbilda dig och göra karriär som instruktör hos oss.

Vi söker instruktörer regelbundet under året. Vi sparar därför din ansökan och kontaktar dig under våra rekryteringsveckor (vanligtvis under september – oktober samt januari – februari).

Förkrav till ansökan som instruktör

  • Innehaft grönt kort i minst 1 år och säkrat ett flertal gånger under det senaste året
  • Klättrat i minst 1 år och klättrat aktivt under det senaste året
  • 18 år fyllda
  • Tidigare ledarerfarenheter/arbete som lärare/arbete som instruktör är meriterande

Med anledning av att vi har många kunder som endast talar svenska (framförallt barn) så ser vi att du som söker har grundläggande kunskaper i svenska* (läs- och hörförståelse). Du behöver dock inte kunna tala flytande svenska.

Ansökan
Är du intresserad och har vad som krävs? Fyll i detta formulär. Namnge alla bifogade dokument med ditt för och efternamn: ”Ann Andersson – CV”

* Grundläggande svenska kan likna avklarade studier i svenska kurs C1 (sfi).


Öppen ansökan

Har vi ingen tjänst tillgänglig för just dig går det bra att skicka in en öppen ansökan till oss. 

X