Luciaveckan – Fira 18 år med oss hela veckan lång!

Luciaveckan är en gammal tradition i Solna, där vi har valt att ta tillfället i akt och förlänga firandet av vår födelsedag (13/12). Det gör vi genom att hitta på lite saker under hela vår födelsedagsvecka, stort som smått. I år står 50 Fresh för startskottet och därefter följer en massa aktiviteter. Vissa knutna till specifika dagar, andra saker pågår under hela veckan!

Fredag 10/12 – 50 Fresh

Vi dammar av vårt äldsta event och bjuder in till härligt häng med 50 nybyggda boulderproblem, hög musik, spotlights, värme, finalshow och gemenskap. Läs mer här!

Lördag 11/12 – Överraskning

Klockan 17.00 bjuder vi på en överraskning! Vad? Det behöver du vara här för att ta reda på 🙂

Söndag 12/12 – Skobytardag

Bytt är bytt och kommer aldrig tillbaka, eller? Söndagen den 12/12 klockan 12:00-15:00 kommer vi köra skobytardag på Klättercentret Solna. Har du råkat köpa fel storlek, fel modell eller vuxit ur dina klätterskor? Nu finns möjlighet att byta, skänka eller sälja begagnade klätterskor kunder emellan.

Måndag 13/12 – Boulderträning

16.00 – 18.00 // 18.30 – 20.30

Kom och träffa våra fantastiska tränare och få ett två timmars träningspass, helt gratis! Lär er om fotarbete, dynos, heelhook med mera! Begränsat antal platser, boka din plats redan nu! Boka genom att prata, ringa eller maila receptionen (08-730 00 93 eller solna@klattercentret.se)

  • kl 16.00 – 18.00 för er som klättra mellan grad 3 – 5c
  • kl 18.30 – 20.30 för er som klättra mellan grad 6a – 6c+

Tisdag 14/12 – Kätterkompis

17.30 – 18.00
Saknar du någon att klättra med? Vill du träffa fler klättrare och eventuellt hitta din nya bästa klätterkompis? I så fall, we got your back! Kom till Klättercentret Solna kl 17.30 den 14/dec och samlas nedanför trappan på soffan. Umgås och ha kul, och vem vet? Ni kanske känner er modig nog att tävla mot varandra i vår Speedklättring komp som börjar kl 18.00

Tisdag 14/12 – Speedtävling

18.00 – 20.00
Vill du se om du kan klättra lika snabbt som proffsen? Tror du att du är stark nog att delta i nästa OS? Kom och testa din förmågan på Speedklättring på Klättercentret Solna kl 18.00 – 20.00 den 14/dec. Pris delas ut till den snabbaste personen i slutet av tävlingen, kl 20.00! Lycka till!

Onsdag 15/12 – Scarpa Demokväll

17.00-19.00
Scarpa kommer hit med några olika skomodeller. Alla får testa klättra i de modeller de vill.

Det är en superbra chans att testa en sko på riktigt utan att vara orolig över slitage eller felköp.

Torsdag 16/12 – Bingokväll

  • Klockan 20:00 drar vi igång bingo nere i hallen
  • Bingobrickor finns att köpa i receptionen för 25:-/st
  • Vi spelar en omgång med start 20:00
  • Feta priser i form av träningskort, kritpåsar samt gratis hyra av hela hallen!

Fredag 17/12

Vi presenterar vinnaren av rimstugan. Rimstugan säger du, vad är det? Jo, vissa aktiviteter pågår under hela veckan. Läs vidare vetja!


Rimstuga

Är du grym på att rimma? Var med och delta i Klättercentrets rimstuga! Vinnaren får ett valfritt par klätterskor från Scarpa.

Hur deltar jag?
Lägg upp ett julrim som kommentar på vårt inlägg på Instagram där du rimmar på presenten klättersko, tagga två kompisar i din kommentar. Bäst rim vinner! Fredagen den 17/12 kommer vinnaren presenteras på vår bingokväll.

Musikhjälpen

Vill du vara med och bidra till musikhjälpen?

Skänk valfri summa och ta en begagnad kritpåse, köp en fika eller varför inte runda upp ditt köp i butiken? Tillsammans gör vi skillnad!

Vi kommer även auktionera ut en byggsession med en av våra ledbyggare på Tradera. Mer info kommer!

Skattjakt

Är du duktig på att leta både högt och lågt? Varför då inte vara med i vår julklappsjakt? Lyckas du hitta någon av våra gömda lappar finns det en present till dig som ligger under julgranen. Det finns totalt 20 stycken lappar utspridda på anläggningen. Låt jakten börja!

Publicerat den: 2 december, 2021 15:24
X