Jullov i Solna!

Snart är det jullov i Solna och förhoppningsvis får vi ett skollov fyllt med snö och härliga aktiviteter utomhus. Men ibland kan det vara skönt att komma in i värmen och hitta på något roligt tillsammans med hela familjen.

På Klättercentret Solna anordnar vi flera tider för prova på-klättring under årets jullov. Vi vill göra det så enkelt som möjligt för er att testa klättring i en trygg och säker miljö.

Klättercentret Solna är vår första anläggning och öppnade redan 2003. Vi har flera väggar som är anpassade efter nybörjare, barn som vuxna. Våra ledbyggare bygger spännande och roliga leder som utmanar en både fysiskt och mentalt. Klättring är en väldigt klurig sport, att förstå hur man ska röra sig på väggen är minst lika viktigt som att vara stark och smidig.

Vi har även ett mysigt café där ni kan pausa med en kopp kaffe, lite dricka och kanske en chokladboll?

jullov i solna

Jullov i Solna – Prova på klättring

Det lättaste sättet för att prova på klättring under jullovet är att boka kursen som vi kallar för Skollovs Prova På. Ni får då hjälp av våra duktiga instruktörer i en och en halv timme. Dom säkrar er samtidigt som ni klättrar på våra höga repväggar. Som högst kommer ni komma upp 15 meter över marken, vilket är både en rolig och lite läskig känsla.

Kursen kostar 260 kronor per deltagare, oavsett ålder. I priset ingår även hyra av klätterskor, så att ni får känna på hur det är att klättra på riktigt.

Du bokar genom att kontakta oss här!

Publicerat den: 8 december, 2021 17:30
X