Luciaveckan

 

 

 

Är du grym på att rimma? Var med i vår rimstuga! För att vara med och tävla om ett fint klätterkit med bl a krita coh borstar ska du rimma på ordet ”krita” eller ”chalk”. Kom och lämna ditt julrim i lådan i receptionen. Vi utser vinnaren den 16/12

 

Bara ett move!? Kom och träffa våra fantastiska ledbyggare kl 17-19 och få tips på hur du kan bli en bättre klättrare. De har byggt boulders i olika grader med fokus på en teknik/rörelse – dynos, mantlingar och annat svårt som med deras hjälp kan bli plättlätt. Och dessutom kan du vinna nått smått. Win-win!

 

 

På tisdag från kl 15 kommer tomten vara på plats hos och pyssla med barnen!

Kom och träffa tomten, ät pepparkakor och ta en alkoholfri glögg med oss!

 

Är du duktig på att leta både högt och lågt? Varför då inte vara med i vår julklappsjakt? Lyckas du hitta någon av våra gömda lappar finns det en present till dig! 

 

 

Bytt är bytt och kommer aldrig tillbaka, eller? Från kl. 17.00 kommer vi köra skobytardag här på Klättercentret Solna. Har du redan växt ur dina klätterskor? Eller råkat köpa fel storlek eller fel modell? Nu finns möjlighet att byta (eller skänka) begagnade klätterskor kunder emellan, stora som små!

 

Kom och klättra med Scarpa! Är du osäker på vilken din nästa klättersko är? Ta hjälp av proffsen! På kvällen 15/12 kan du testklättra massor av olika Scarpamodeller. Toppen för att hitta rätt sko för just dig!

 

 

Vi avslutar luciaveckan med vårt kanske favoritevent, 50 Fresh! 50 nybyggda boulderproblem, hög musik, spotlights, värme, finalshow, gemenskap, mat och massa kul! Kanske blir det årets bästa fredag? Kl. 18.00 – sent 

Biljett kan du köpa redan nu i kassan!

 

 

Vi avslutar veckan med att utse rimtävlingens lyckliga vinnare som får ett fint klätterkit!

 

Publicerat den: 9 december, 2022 13:48
X