Hallansvarig till Klättercentret Solna!

Klättercentret letar nu efter en hallansvarig till vår anläggning i Solna. Som hallansvarig på Klättercentret ansvarar du, tillsammans med ditt team, för ledbygget i hallen. Ledaregenskaper är av stor vikt för att lyckas i rollen som hallansvarig, samt en god förståelse eller vilja att lära sig allt om kommersiellt ledbygge.

Hallansvarig ansvarar för hela hallens och hallarbetets utformning, rutiner och arbetssätt. Du ska överblicka och strukturera alla delar som är avgörande för att ha en framgångsrik kommersiell klätterhall, såsom personalledning, säkerhetsarbete och ledbygget. Rollen ställer också stora krav på att kunna sköta de administrativa arbetsuppgifterna som t.ex. schemaläggning, planering och analys. Som hallansvarig är det ditt ansvar att möta kundernas behov och vara lyhörd kring Klättercentrets vision, strategier och värdegrund när det kommer till bygget i hallen. 

Personliga egenskaper: Du är en hängiven klättrare samt en naturlig ledare som är strukturerad, tydlig och har en god förmåga att få teamet att samarbeta. Du ska också drivas av att utveckla kommersiell inomhusklättring, ha en skarp analytisk och planerande förmåga samt älska att motivera andra till att samarbeta och göra sitt bästa varje dag. 

Förkrav: För att trivas i rollen som hallansvarig bör du ha en god förståelse för ledbygge i kommersiell verksamhet, ha goda ledaregenskaper och gärna tidigare ha arbetat som teamledare eller liknande. Utöver detta är tidigare arbete som ledbyggare samt kunskap inom byggbranschen meriterande. Du får gärna ha erfarenhet av arbete på hög höjd, ha en god fysik, och vara kunnig inom säkerhet. 

Omfattning & arbetstid: Tjänsten är på 80% där arbete som ledbyggare utgör cirka 50%, cirka 20% underhållsarbete och 10% administrativt arbete. Arbetet är främst förlagt på dagtid vardagar, men arbete på kvällar och helger kan förekomma.

Arbetsplats: Klättercentret Solna (Banvaktsvägen 20, 171 48 Solna).

Tillträde: Startdatum enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt. 

Ansökan: Du söker genom att fylla i detta formulär och till det bifoga ditt CV samt personliga brev. Tänk på att visa i din ansökan hur du uppfyller de beskrivna förkraven. Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts snarast. 

X