Instruktörer/tränare till Klättercentret Stockholm

Nu söker Klättercentret flera nya instruktörer och tränare till våra anläggningar i Stockholm (Akalla, Solna & Telefonplan).

För att du ska trivas med detta jobb, ska du ha lätt för att prata inför folk, älska klättring och ha en pedagogisk ådra. Vi söker dig som är lugn och strukturerad i ditt instruerande samt tycker det är kul att hjälpa andra utvecklas inom klättring. Som instruktör/tränare på Klättercentret kan en jobba med både vuxna och barn, tålamod är ingen dålig egenskap att ha med sig. 

Arbetet som instruktör/tränare på Klättercentret innefattar en deltidstjänst med flexibilitet kring arbetstidens förläggning och omfattning. Vanligtvis är arbetsmängden för tjänsten mellan 6 – 32 timmar per månad och arbetstiden är främst förlagd på kvällar och helger, en del kurser går också på dagtid. 

Förkrav: Innehaft grönt kort samt klättrat aktivt i minst 1 år och säkrat ett flertal gånger under det senaste året. Du får all utbildning av oss och stora utvecklingsmöjligheter finns för rätt person. Med anledning av att vi har många kunder som endast talar svenska (framförallt barn) så ser vi att du som söker har grundläggande kunskaper i svenska* (läs- och hörförståelse). 

Meriterande: Tidigare ledarerfarenheter, arbete som lärare, arbete som instruktör samt erfarenhet av att träna barn och ungdomar.

Förmåner & lön: Som instruktör och medarbetare på Klättercentret tillkommer en mängd förmåner, bland annat gratis träningskort vid arbete 10 timmar eller mer under en månad (gratis klättring efterföljande månad), 30% rabatt på träningskort och kurser som även gäller för medarbetares närstående, samt 30% rabatt på butiksvaror. Lönen är kompetensbaserad och ökar stegvis baserat på den nivå du är utbildad och kan hålla kurser inom. Lönen ligger på 112 – 168 kr per arbetad timme, från påbörjad anställning finns det goda möjligheter att på relativt kort tid gå upp flera kompetensnivåer. 

Arbetsplats: Akalla (Vandagatan 3, 164 74 Kista), Solna (Banvaktsvägen 20, 171 48 Solna) eller Telefonplan (Tellusgången 22-24, Hägersten). Möjligheten att arbeta på flera anläggningar i Stockholm finns. Det är också möjligt att kombinera tjänsten med arbete inom andra områden på anläggningen som t.ex. i receptionen eller som ledbyggare, om det är så att behovet finns och att en själv vill och är kvalificerad för tjänsten.

Ansökan & rekryteringsprocess: Fyll i detta formulär. Namnge alla bifogade dokument med ditt för och efternamn: ”Ann Andersson – CV”. Var noga med att välja korrekt roll (instruktör/tränare) och den anläggning du främst önskar arbeta på i ansökan. Tänk också på att visa i din ansökan hur du uppfyller de beskrivna förkraven.

Urval sker löpande och första steget i rekryteringsprocessen är en gruppintervju som kommer att hållas den 6/12 samt den 8/12 kl 18-20 (krävs enbart deltagande på ett av dessa datum). Gruppintervjun hålls i Klättercentret Akalla (Vandagatan 3, 164 74 Kista). 

* Grundläggande svenska kan likna avklarade studier i svenska kurs C1 (sfi).

X