Klättercentret Solna söker kursansvarig!

Som kursansvarig sköter du i samråd med platschef all administration kring anläggningens kursverksamhet samt är instruktörernas kontaktperson i arbetet. En av dina främsta arbetsuppgifter är att tillse att det finns rätt utbildade instruktörer i rätt tid och till rätt kurser.

Exempel på arbetsuppgifter: 

  • Lägga schema för kurser och träningspass samt bemanna dessa pass med rätt antal utbildade instruktörer
  • Löpande följa upp och utvärdera kursutbudet, efterfrågan och beläggning
  • Agera kontaktperson för instruktörer 
  • Samarbeta med den lokala ledningsgruppen och självständigt hålla personalmöten för instruktörer

Personliga egenskaper: Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och för denna roll söker vi en organiserad, administrativt lagd och analytisk person. En anställd som tidigare haft tjänsten som kursansvarig beskriver rollen på följande sätt:  ”En roll för dig som är lösningsorienterad, strukturerad samt social nog att vara spindeln i nätet.”

Förkrav: Vi förutsätter att du har ett intresse för klättring och klättrat aktivt i minst ett år, samt kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska då arbetet omfattar kontakt med kunder per mejl och telefon.

Meriterande: Auktoriserad inomhusinstruktör samt tidigare arbete som bemanningsassistent, schemaläggare eller liknande administrativa roller. 

Omfattning: Tjänsten är ett vikariat på heltid med chans till förlängning/tillsvidareanställning. Tjänsten består till stor del av administrativt arbete men även schemalagt arbete i reception och som instruktör. Vikariatet sträcker sig mellan 2023-01-09 till 2024-12-31.

Arbetstid: Arbetet kommer primärt att förläggas dagtid på vardagar, men ibland även kvällstid och helger. Anledningen till att arbetstiden ibland är oregelbunden är för att en kursansvarig behöver vara på anläggningen under olika tider för att förstå instruktörernas, anläggningens och kundernas behov.

Ansökan: Är du intresserad och har vad som krävs? Fyll i detta formulär. Var noggrann med att välja korrekt roll (kursansvarig) och anläggning (Solna) i ansökan. Sök idag, urval och intervjuer sker löpande!

X