Klättercentret Solna söker ledbyggare!

Klättercentret söker till hösten ledbyggare till vår anläggning i Solna. Som ledbyggare är du en del i den viktiga grupp som bygger leder och boulderproblem till Klättercentrets kunder. Vi ska erbjuda en attraktiv produkt för alla, från nybörjare till avancerade klättrare och oavsett vilken disciplin du föredrar inom vår fantastiska sport. I rollen som ledbyggare krävs ett kreativt tänkande, en förståelse för rörelse och ett säkerhetstänk.

Ledbyggarens arbetsuppgifter: Förutom det faktiska byggandet samt vård av grepp och utrustning kopplat till arbetet, kan arbetsuppgifter bestå av underhåll och reparation av anläggningen. I rollen har du höga krav på dig att följa och upprätthålla de befintliga säkerhetsrutinerna.

Personliga egenskaper: Vi söker dig som är en hängiven och kreativ klättrare som brinner för klätterutmaningar och problemlösning. Det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga, drivs av att jobba i team och att du sätter alla våra olika kunders behov i fokus. Ödmjukhet och förmågan att ta till sig återkoppling från kunder och kollegor är viktiga egenskaper för att kunna utveckla både sig själv och sitt sätt att utföra arbetet. Som klättrare ska du ha ett brett register och kunna bemästra både ledklättring och bouldering. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga och ickebinära sökande till den här tjänsten.

Förkrav: För att vara aktuell som ledbyggare måste du ha klättrat aktivt de senaste tre åren samt inneha rött kort. Erfarenhet från praktiskt arbete som snickare/hantverkare och kunskap inom byggbranschen är till fördel för tjänsten. Det är mycket meriterande om du tidigare har arbetat som ledbyggare inom kommersiell verksamhet samt om du har erfarenhet av att använda mobila arbetsplattformar.

Omfattning: Solna har ett behov av en ledbyggare på deltid med cirka 40 % sysselsättningsgrad, anställningen är ett vikariat på två år (med eventuell chans till fortsatt anställning därefter). Arbetet är förlagt dagtid på vardagar, men arbete på kvällar och helger kan förekomma. Tjänsten går med fördel att kombinera med andra roller på anläggningen som t.ex. instruktör eller receptionist, om det är så att behovet finns och att en själv vill och är kvalificerad för tjänsten.

Arbetsplats: Klättercentret Solna (Banvaktsvägen 20, 171 48 Solna).

Ansökan & tillträde: Du söker genom att fylla i detta formulär och till det bifoga ditt CV samt personliga brev. Tänk på att visa i din ansökan hur du uppfyller de beskrivna förkraven. Urval och intervjuer sker löpande (en del av rekryteringsprocessen är ett arbetsprov, som är planerat att genomföras i slutet av augusti). Startdatum sätts efter överenskommelse (önskad start i början av september).

X