Klättercentret Stockholm söker ledbyggare!

Klättercentret är nu på jakt efter flera ledbyggare till våra anläggningar i Akalla, Telefonplan och Solna. Tjänsterna är mellan 40-80 %, men kan gå att kombinera med annat jobb på Klättercentret om du vill komma upp i 100 %.

Till Solna: en ledbyggare på ca 40 % (vikariat, ca 2 år)
Till Akalla: en ledbyggare på minst 60-80 %
Till Telefonplan: två ledbyggare på 60-80 % vardera

Skicka i din ansökan idag! Läs längst ner för hur du söker jobb hos oss. Urval sker löpande och inledande intervjuer påbörjas i mars/april.

Ledbyggarens arbetsuppgifter

Som ledbyggare är du en del i den viktiga grupp som bygger leder och boulderproblem till Klättercentrets besökare. Syftet för ledbygget är att skapa den bästa klätterupplevelsen till nybörjare, avancerade klättrare och kursdeltagare. Som ledbyggare krävs en förståelse för rörelse och ett kreativt tänkande.

Förutom det faktiska ledbygget ingår vård av grepp och utrustning kopplat till arbetet. Arbetsuppgifter kan också inkludera underhåll och reparation av anläggningen. Klättercentret jobbar alltid för att skapa den bästa möjliga arbetsmiljön. Därför har alla ledbyggare höga krav på sig att följa och upprätthålla de befintliga säkerhetsrutinerna.

 

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är en hängiven och kreativ klättrare som drivs av klätterutmaningar och problemlösning. Det är viktigt att du har lätt för att samarbeta i grupper och att du sätter våra olika besökares behov i fokus. Ödmjukhet och förmågan att ta till sig återkoppling från kunder och kollegor är viktiga egenskaper för att kunna utveckla både dig själv och ditt sätt att utföra arbetet på. Som klättrare ska du ha ett brett register och kunna bemästra både ledklättring och bouldering. Eftersom vi strävar mot en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga och icke-binära sökande till den här tjänsten.

 

Förkrav

  • För att vara aktuell som ledbyggare måste du ha klättrat aktivt de senaste tre åren och ha rött kort. 
  • Det är mycket meriterande om du tidigare har arbetat som ledbyggare inom kommersiell verksamhet. 
  • Erfarenhet från praktiskt arbete som snickare/hantverkare och kunskap inom byggbranschen är till fördel för tjänsten. 

 

 

Omfattning

Stockholm behöver totalt fyra nya ledbyggare, en person till Solna (ca 40 %, vikariat), en person till Akalla (minst 60-80 %), samt två personer till Telefonplan (60-80 %). De som anställs kan bli schemalagda på flera anläggningar och därför är det viktigt att du som sökande är bekväm med att arbeta på detta sätt. I ansökningsformuläret väljer du den anläggning/tjänst som du önskar ha som hemmaanläggning och primärt arbeta på.

Arbetet är förlagt dagtid på vardagar, men arbete på kvällar och helger kan förekomma. Tjänsten går också bra att kombinera med andra roller inom Klättercentret som t.ex. instruktör eller receptionist om det är så att behovet finns samt att du själv vill och är kvalificerad för en sån tjänst. 

Beroende på erfarenhet har vi för denna tjänst ett lönespann mellan 23 000 – 27 000 kr / månad räknat för heltid.

 

Ansökan

Du söker genom att fylla i vårt ansökningsformulär och bifoga ditt CV samt personliga brev. Tänk på att visa i din ansökan hur du uppfyller de beskrivna förkraven. Välj den anläggning i ansökningsformuläret (Akalla, Telefonplan eller Solna) som du primärt önskar arbeta på.

Urval sker löpande och inledande intervjuer påbörjas i mars/april. En senare del av rekryteringsprocessen är ett arbetsprov som är planerat att genomföras i början av maj. Startdatum för tjänsterna kommer att variera beroende på anläggningens förmåga att ta hand om nyanställd personal under sommarmånaderna, och utifrån överenskommelse med person som blivit erbjuden tjänst.

 

Arbetsplats

Klättercentret Akalla (Vandagatan 3, 164 74 Kista)
Klättercentret Telefonplan (Tellusgången 22-24, 126 26 Hägersten)
eller Klättercentret Solna (Banvaktsvägen 20, 171 48 Solna)

 

X