Klättercentret Solna söker receptionist!

Nu söker Klättercentret Solna en medarbetare till receptionen. Med kunden i fokus kommer du som receptionist arbeta i receptionen, i klättercentrets butik och café. Arbetsuppgifterna varierar från dag till dag och kan bland annat innefatta administrativa uppgifter, försäljning, bemanning av sjukskrivningar, inringande telefonsamtal eller beredning av mat och bakverk. Arbetstiden varierar och du förväntas vara tillgänglig för pass förlagda på kvällar och helger. Just nu har vi ett behov av en receptionist på deltid som kan jobba 2-3 pass i veckan, cirka 20-40%.

Beskrivning: Arbetet som receptionist ställer överlag krav på att du är tillmötesgående, har servicekänsla samt en god samarbetsförmåga. Som receptionist på Klättercentret behöver du också vara bred i ditt servicekunnande då du inte bara ska vara en traditionell receptionist utan det är även viktigt att du kan ge god service till våra kunder i vårt café och butik. Det innebär att du ska se till att vår reception, café, butik och övriga serviceytor alltid är trivsamma för våra kunder.

Förkrav: För att trivas i rollen som receptionist på Klättercentret bör du ha tidigare erfarenhet av kundservice. Vi förutsätter att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska då vi har en hög andel engelsktalande kunder. Det är meriterande om du har god systemvana och har arbetat inom klätterbranchen tidigare. Innehavandet av grönt/rött kort i klättring är även meriterande.

Personliga egenskaper: Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet vid rekrytering av våra receptionister. Som person ser vi gärna att du är lyhörd, respektfull, ärlig och flexibel. Att kunna identifiera problem och samtidigt vara lösningsorienterad är också egenskaper som vi värderar högt.

Arbetsplats: Klättercentret Solna (Banvaktsvägen 20, 171 48 Solna).

Ansökan: Du söker genom att fylla i detta formulär och till det bifoga ditt CV samt personliga brev. Namnge alla bifogade dokument med ditt för och efternamn och var noga med att välja korrekt roll och anläggning i ansökningsformuläret. Urval och intervjuer sker löpande och startdatum sätts efter överenskommelse.

X