Repetitionskurs

Kursinformation

FÖRKUNSKAPSKRAV
Tidigare genomförd kurs eller motsvarande kunskap

TIDSÅTGÅNG
45 minuter

PRIS
290 kr/person

UTRUSTNING
All utrustning ingår.

Kurspris: 290 kr

Typ: Ensam, Grupp

Nivå: Avancerad, Medel

Vem är du: Vuxen

Vår repetitionskurs är till för dig som tidigare har gått en kurs i säkring på led eller topprep men inte känner dig redo att säkra. Kanske var det ett tag sedan ni klättrade sist och känner att ni vill repetera och öva lite innan ni kör skarpt.

Under 60 minuter hjälper en instruktör dig och eventuellt en vän att repetera de delar som behövs, så att ni tryggt kan klättra på egen hand. Observera att en uppklättring inte ingår i kursen (dvs har du inget behörighetskort sedan tidigare så ingår inte en uppklättring i repetitionskursen). Vill du boka en uppklättring direkt efter repetitionskursen kan detta göras som ett separat tillfälle.

Minst antal deltagare på kursen är 2 stycken för att kursen ska bli av. Om du är själv som bokar kan det vara bra att ta med en vän som redan har säkringskort på kursen utan kostnad som backup. OBS! Den medföljande vännen behöver betala inträde. Observera att denna person, vid repetition för rött kort, måste inneha rött kort för att kunna hjälpa till eller grönt kort för repetition för grönt kort.

X