Vi öppnar snart!

Klättercentret Uppsala!

Vad händer i Uppsala? Jo, snart slår Klättercentret upp sina dörrar till vår nyaste och kanske bästa klätterhall! Vi håller till på Rapsgatan 8 och den fredagen den 17 augusti välkomnar vi er alla till vår “grand opening”. Vi kommer erbjuda tillfällen för att prova på både repklättring och bouldering tillsammans med instruktörer och kommer givetvis ha härliga öppningserbjudanden.

Vi öppnar klockan 12.00 den 17 augusti och har öppet till klockan 20.00. Från lördag kör vi ordinarie öppettider, vilket innebär att vi öppnar 10.00 och stänger 20.00 på helger, samt 09.00-22.00 på vardagar.

Specifika tider för prova på-kurser och annat roligt som händer kommer närmre öppningen!

Bygget

Byggandet av anläggningen går som planerat och vi har redan hunnit få upp de flesta problemen och lederna. Vi kommer fortsätta bygga, tweaka och testa – allt för att ge dig som besökare den absolut bästa klätterupplevelsen. Vi kommer erbjuda både bouldering och repklättring i alla olika vinklar, samt problem och leder i alla olika svårighetsgrader.

Det är alltså mycket som händer i Uppsala

Den 14 augusti kommer alla våra ledbyggare samlas i Uppsala och köra lite workshops, testklättring och gradering. Vi kommer förhoppningsvis lyckas fånga lite av detta på film och återkommer om detta 🙂

Publicerat den: 23 juli, 2018 14:02
X