Jobba hos oss

”Kunden skall hos oss ha den bästa klätterupplevelsen” 

                                                – Klättercentrets vision

Vi behöver dig som brinner för service och är duktig på att knyta kontakter med spännande människor med olika bakgrund. För alla som arbetar på Klättercentret är den gemensamma nämnaren att erbjuda våra kunder den bästa klätterupplevelsen. 

Vår filosofi är att kunden ska märka och bli påverkad av den entusiasm våra medarbetare har för sitt arbete och sin arbetsplats, att vi har respekt för varandra och en vilja att förnya oss och utvecklas vidare.

Du, som medarbetare, är därför oerhört viktig för att få varje kund att känna sig sedd och framförallt ha roligt. Vill du dessutom vara delaktig i ett växande företag som arbetar hårt med att vidareutveckla klättersporten som träningsform, då ska du absolut söka arbete hos oss.


Receptionister till Klättercentret Uppsala

Nu söker vi på Klättercentret Uppsala medarbetare till vår reception. Som receptionist gäller det att ha en känsla för att alla våra kunder ska känna sig välkomna. Oavsett om kunden vill klättra, köpa ett par klätterskor eller slå sig ner och njuta av en kopp kaffe ska du som receptionist alltid finnas där för att möta kundens behov. 

Beskrivning: Arbetet som receptionist ställer krav på att du har en servicekänsla, en god samarbetsförmåga och är tillmötesgående. Som receptionist på Klättercentret behöver du också vara bred i ditt servicekunnande då du inte bara ska vara en traditionell receptionist utan det är även viktigt att du kan ge god service till våra kunder i vårt café och butik. Det innebär att du ska se till att vår reception, café, butik och övriga serviceytor alltid är trivsamma för våra kunder. 

Arbetsuppgifter: Exempel på arbetsuppgifter utöver beskrivningen ovan är bland annat bakning, disk i café, svara på telefon/mail, hjälpa kunder hitta rätt utrustning i butik samt försäljning av träningskort. 

Personliga egenskaper: Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet vid rekrytering av våra receptionister. Som person ser vi gärna att du är lyhörd, engagerad, självständig, samarbetsvillig och noggrann. Självklart söker vi även en person med en positiv attityd och inställning. 

Förkrav: För att trivas i rollen som receptionist på Klättercentret bör du ha tidigare erfarenhet av kundservice inom butik, reception och/eller caféverksamhet samt ha ett intresse för klättring. 

Meriterande: Utbildning inom hygien och/eller HLR, grönt och rött kort i klättring.

Omfattning: Sysselsättningsgraden är på 20 – 40%. Den schemalagda arbetstiden kan komma att variera och i denna tjänst förekommer helgarbete. 

Arbetsplats: På vår anläggning i Uppsala (Rapsgatan 8, Uppsala). 

Sök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande och startdatum sätts efter överenskommelse. 

Ansökan: Du söker genom att fylla i detta formulär och till det bifoga ditt CV samt personliga brev. Namnge alla bifogade dokument med ditt för och efternamn: ”Ann Andersson – CV” och var noga med att välja korrekt roll och anläggning i ansökningsformuläret.


Klättercentret söker en receptionsansvarig till vår anläggning i Uppsala

Som receptionsansvarig är du den som är sammankallande av verksamhetsområdena kassa, butik och café med avsikten att bygga ett arbetslag med en gemensam serviceinriktning gentemot kunderna och en gemensam förståelse för de olika verksamhetsområdenas behov och ansvarigas önskemål. Du är den som ska överblicka hela receptionens utformning, arbetssätt och rutiner för att skapa en fungerande arbetsmiljö för receptionister. Du ska också tillvarata receptionisternas intressen och skapa en god stämning inom gruppen. I rollen som receptionsansvarig ansvarar du bland annat för schemaläggningen av receptionister (inklusive butik och café), sjukskrivningar, upprätthållandet av rutiner och utbildning av ny personal.

Personliga egenskaper: Som receptionsansvarig ser vi gärna att du är en positiv person i kombination med att du är handlingskraftig med ett engagemang och en förmåga att motivera och utveckla andra. Du brinner för att få alla våra kunder att känna sig välkomna under sitt besök och längta efter att få komma tillbaka till oss. Eftersom arbetet är varierande och olika från dag till dag är det viktigt att du är flexibel och stresstålig. Det är viktigt att vara strukturerad och noggrann och tycka om administration. Du måste trivas med självständigt arbete men även fungera väl i grupp.

Förkrav: För att trivas i rollen som receptionsansvarig bör du ha dokumenterad erfarenhet och kunskap från både ansvarsposition(er) och arbete inom reception i minst 6 månader. Ledarerfarenhet är meriterande, och självklart är ett intresse för klättring och om du har grönt och/eller rött kort också meriterande. Vi förutsätter att du är minst 18 år fyllda och kan uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska.

Omfattning: Tjänsten som receptionsansvarig är på 80%, varav cirka halva tiden är schemalagt arbete i receptionen. Arbetet innebär oregelbundna arbetstider; dag, kväll och helg.

Arbetsplats: På vår anläggning i Uppsala (Rapsgatan 8, 754 50 Uppsala)

Sök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande och startdatum sätts efter överenskommelse. 

Ansökan: Är du intresserad och har vad som krävs, fyll i detta formulär. Namnge alla bifogade dokument med ditt för och efternamn: ”Ann Andersson – CV” och var noga med att välja korrekt roll och anläggning i ansökningsformuläret.


Tränare och instruktörer

Vi söker instruktörer regelbundet under året. Vi sparar därför din ansökan och kontaktar dig under våra rekryteringsveckor (vanligtvis under augusti – september samt januari – februari).

Instruktörsarbetet är ett kundanpassat och serviceinriktat arbete för dig som gillar att vägleda, motivera och utbilda! Känner du igen dig? I så fall har vi ett fenomenalt extrajobb där du själv bokar upp dig på de kurser du vill och kan hålla. Genom våra interna kurser har du möjlighet att vidareutbilda dig och göra karriär som instruktör hos oss.

Förkrav till ansökan som instruktör

  • Inneha grönt kort och säkrat ett flertal gånger under det senaste året
  • Klättrat i minst 1 år och klättrat aktivt under det senaste året
  • 18 år fyllda
  • Tidigare ledarerfarenheter/arbete som lärare/arbete som instruktör är meriterande

Med anledning av att vi har många kunder som endast talar svenska (framförallt barn) så ser vi att du som söker har grundläggande kunskaper i svenska* (läs- och hörförståelse). Du behöver dock inte kunna tala flytande svenska.

Ansökan
Är du intresserad och har vad som krävs? Fyll i detta formulär. Namnge alla bifogade dokument med ditt för och efternamn: ”Ann Andersson – CV”

* Grundläggande svenska kan likna avklarade studier i svenska kurs C1 (sfi)


Öppen ansökan

Har vi ingen tjänst tillgänglig för just dig går det bra att skicka in en öppen ansökan till oss. 

X