Jobba hos oss

”Kunden skall hos oss ha den bästa klätterupplevelsen” 

                                                – Klättercentrets vision

Vi behöver dig som brinner för service och är duktig på att knyta kontakter med spännande människor med olika bakgrund. För alla som arbetar på Klättercentret är den gemensamma nämnaren att erbjuda våra kunder den bästa klätterupplevelsen. 

Vår filosofi är att kunden ska märka och bli påverkad av den entusiasm våra medarbetare har för sitt arbete och sin arbetsplats, att vi har respekt för varandra och en vilja att förnya oss och utvecklas vidare.

Du, som medarbetare, är därför oerhört viktig för att få varje kund att känna sig sedd och framförallt ha roligt. Vill du dessutom vara delaktig i ett växande företag som arbetar hårt med att vidareutveckla klättersporten som träningsform, då ska du absolut söka arbete hos oss.


Klättercentret Uppsala söker instruktörer/tränare

Klättercentret söker nu instruktörer/tränare till vår anläggning i Uppsala inför hösten, som framförallt kommer att fokusera på och arbeta med vår populära klätterskola!

Instruktörsarbetet är ett kundanpassat och serviceinriktat arbete för dig som gillar att vägleda, motivera och utbilda inom klättring! Genom våra interna kurser har du möjlighet att vidareutbilda dig och göra karriär som instruktör/tränare hos oss.

Vi har just nu ett behov av instruktörer/tränare som till stor del kommer att arbeta med vår klätterskola. Över 300 barn går i vår Klätterskola och tränar klättring regelbundet under terminerna och vi blir bara fler och fler. Rollen ställer stora krav på en god samarbetsförmåga, samt att en gillar att arbeta med barn.

Förkrav till ansökan:

– Klättrat aktivt i minst 2 år

– Innehaft grönt kort i minst 1 år och säkrat ett flertal gånger under det senaste året

– Erfarenhet av att arbeta med barn

– Tränat barn/ungdomar i någon idrott tidigare

– 18 år fyllda samt gymnasieexamen

– Tidigare tränarutbildning/ledarerfarenheter/arbete som lärare eller liknande är meriterande 

– Rött kort är meriterande

Med anledning av att vi har många kunder som endast talar svenska (framförallt barn) så ser vi att du som söker har grundläggande kunskaper i svenska* (läs- och hörförståelse). 

Ansökan

Är du intresserad och har vad som krävs? Fyll i detta formulär. Namnge alla bifogade dokument med ditt för och efternamn: ”Ann Andersson – CV”. Var noga med att välja korrekt roll (instruktör/tränare) och anläggning (Uppsala) i ansökan. Tänk på att visa i din ansökan hur du uppfyller de beskrivna förkraven. Sök redan idag! Sista ansökningsdag är 2021-08-05. 

* Grundläggande svenska kan likna avklarade studier i svenska kurs C1 (sfi).


Tränare och instruktörer

Vi söker instruktörer regelbundet under året. Vi sparar därför din ansökan och kontaktar dig under våra rekryteringsveckor (vanligtvis under augusti – september samt januari – februari).

Instruktörsarbetet är ett kundanpassat och serviceinriktat arbete för dig som gillar att vägleda, motivera och utbilda! Känner du igen dig? I så fall har vi ett fenomenalt extrajobb där du själv bokar upp dig på de kurser du vill och kan hålla. Genom våra interna kurser har du möjlighet att vidareutbilda dig och göra karriär som instruktör hos oss.

Förkrav till ansökan som instruktör

  • Inneha grönt kort och säkrat ett flertal gånger under det senaste året
  • Klättrat i minst 1 år och klättrat aktivt under det senaste året
  • 18 år fyllda
  • Tidigare ledarerfarenheter/arbete som lärare/arbete som instruktör är meriterande

Med anledning av att vi har många kunder som endast talar svenska (framförallt barn) så ser vi att du som söker har grundläggande kunskaper i svenska* (läs- och hörförståelse). Du behöver dock inte kunna tala flytande svenska.

Ansökan
Är du intresserad och har vad som krävs? Fyll i detta formulär. Namnge alla bifogade dokument med ditt för och efternamn: ”Ann Andersson – CV”

* Grundläggande svenska kan likna avklarade studier i svenska kurs C1 (sfi)


Öppen ansökan

Har vi ingen tjänst tillgänglig för just dig går det bra att skicka in en öppen ansökan till oss. 

X