Terminsträning / Klätterskola

Kursinformation

FÖRKUNSKAPSKRAV
Inga

TIDSÅTGÅNG
12 tillfällen

PRIS
2995:- (+59kr administrationsavgift)

UTRUSTNING
Beroende på grupp

Kurspris: 2995 kr

Typ: Ensam, Grupp

Nivå: Medel, Nybörjare

Vem är du: Barn

Klätterskolan i Uppsala!

Klättring är för alla! I vår klätterskola i Uppsala ges barn och ungdomar möjlighet att träna i grupp under höst- och vårterminerna. Ditt barn kommer utvecklas, träna och framförallt ha roligt tillsammans med andra. Barn kan börja i vår klätterskola från året de fyller 7 och träna med oss upp till det år de fyller 19.

Våra välutbildade tränare leder gruppen och individen under hela terminen med målet att bli en bättre klättrare. Vi följer en noga utarbetad utvecklingsplan med ett grundläggande tänk att klättring som träning framförallt ska vara rolig.

Grupperna är nivå- och åldersindelade. Det går att söka till nybörjargrupper liksom till fortsättningsgrupper om du tränat i klätterskola tidigare.

Information om Klätterskolan

  • Pris: 2995 kr/person och termin.
  • Tid: 105 min per träningstillfälle.
  • Antal tillfällen: 12 stycken. Uppehåll för skollov.
  • Utrustning. Till nybörjargrupperna ingår klätterskor. Andra grupper kan hyra klätterskor på plats alternativt köpa egna. Sele ingår i alla grupper förutom Nivå 3 grupper som måste ha egen sele.

Gruppnivå

Du kan ställa dig i kö till nybörjargrupp eller fortsättningsgrupp. Du kan läsa mer om vår nivåförklaring här!

OBS! Fortsättningsgrupp gäller enbart om ditt barn klättrat i klätterskola tidigare eller gått på något av våra läger! Du anger i meddelanderutan hur många terminer/läger barnet klättrat samt om barnet och/eller du som förälder har grönt kort!

 

Intresseanmälan till Klätterskolans hösttermin 2023

Klicka här för att göra en intresseanmälan för klätterskolans hösttermin 2023. Syftet med intresseanmälan är att kunna hålla er uppdaterade kring hur och när ni kan boka en plats till vårterminen i Klätterskolan.

För dig som redan har ett barn i klätterskolan skickas en kallelse ut per e-post vid terminsavslut. Det är då upp till dig att gå in och återanmäla ditt barn i vald grupp under den angivna period som återanmälan är öppen.

Förmåner för dig som går i Klätterskolan

Barn och ungdomar som deltar i klätterskolan erbjuds särskilt förmånliga rabatter vid köp av valfria produkter från följande kategorier och träningskort:

  • 15% rabatt på klätterskor, säkerhetsutrustning och crashpads
    • Gäller både deltagare och föräldrar
  • 25% rabatt på träningskort (ej autogiro)
    • Gäller endast deltagare

Rabatterna kan ej kombineras med andra erbjudande och dras av från rekommenderat pris.

Avbokning & återbetalning

Vid avbokning senast 1 månad (30 dagar) innan kursstart, återbetalas hela kursavgiften. Vid avbokning senare än 1 månad (30 dagar) innan kursstart debiteras en anmälningsavgift om 500 kr. Vid avbokning senare än 14 dagar innan debiteras hela beloppet. Vid sjukdom/skada krävs läkarintyg för återbetalning.

Efter påbörjad terminskurs görs ingen återbetalning av kursavgiften om inte något av följande uppfylls:

– Barnet/ungdomen vill sluta efter någon av de två första gångerna. Återbetalningen reduceras med 8 % per gång som barnet deltagit. Gäller enbart om du är ny i klätterskolan!

– Barnet/ungdomen skadar sig under vår träning. Om minst tre gånger missas, på grund av sådan skada, får ni tillbaka 6 % av kursavgiften x antal missade tillfällen.

Kontakt

För frågor om klätterskolan, vänligen kontakta oss på uppsalakurs@klattercentret.se.

X