Butik

Vill du hitta klätterskor i Uppsala? Eller kanske är du på jakt efter lite sköna, snygga och funktionella kläder?

I vår klätterbutik i Uppsala hittar du det mesta du behöver för klättring och mycket annat trevligt. Vi försöker plocka in kläder som du kan använda när du tränar, men också till vardags. Vi tar in de märken som vi själva vill använda och vågar lova både kvalité och kvantitet.

Hos oss hittar du klätterskor, krita, klätterrep, selar och repbromsar i olika former. Även kläder, crashpads, kritpåsar och greppborstar. Med andra ord allt du behöver för att repklättra och bouldra, inomhus och utomhus.

Saknar du något i vår butik? Kanske ditt favoritmärke eller produkten du inte kan leva utan? Tipsa oss hemskt gärna så kikar vi gärna  på om det är något vi kan plocka in. Vi kan även plocka in specifika produkter som inte ingår i vårt huvudsortiment, så tveka in över att fråga oss.

klätterskor i uppsala

Klätterskor i Uppsala

Vi har ett gediget utbud med skor från bland annat La Sportiva, Scarpa och Butora.

Att köpa klätterskor kan vara ett snabbt ärende eller en rätt så stor uppgift, beroende på om det är ditt första par eller sjuttionde. Vill du att vi plockar in en specifik modell i en särskild storlek? Inga problem, det är bara att säga till. Vill du ha hjälp att hitta den perfekta skon för dig? Hugg tag i oss i receptionen så hjälper vi dig mer än gärna 🙂

Se gärna till att ha lite tid till att testa olika modeller, då ett stressat köp ibland kan bli ett dåligt köp.

X