Boka din klätterkurs!

Den 17 augusti öppnar vi i Uppsala! Redan nu kan du boka din klätterkurs, om du vill vara först ut.

Du hittar våra kurser i vår sökmotor och ser vårt kursschema här på hemsidan. Redan nu kan du maila oss direkt på uppsala@klattercentret.se för att boka din kurs.

Vi kommer givetvis öppna upp för fler kurser när vi har öppnat upp, men redan nu vill vi tipsa om tre viktiga delar i vårt utbud!

händer i uppsala

Prova På

Vi har två former av Prova På-kurser. Dels vår öppna Prova På, som går på bestämda delar på helger, och dels vår Privata Prova På-kurs, som du själv bokar i kontakt med oss i Uppsala.

En Prova På-kurs är det enklaste och bästa sättet att få ett smakprov av klättring och samtidigt få veta hur man gör för att komma vidare och klättra på egen hand.

Grundkursen

För dig som vill maxa klätterupplevelsen och ta det gröna kortet (behörighetskort för att säkra inomhus i Sverige) är grundkursen i inomhusklättring det absolut bästa alternativet.

Under tre tillfällen lär du dig allt du behöver för att kunna klättra på ett säker sätt, samtidigt som du får lite härliga tips och trix. Grundkursen går i små grupper med mellan 4-12 deltagare och är också ett perfekt tillfälle att träffa nya klätterkompisar!

Uppklättring

Uppsala är ju något av en klätterstad, men samtidigt så är det framförallt bouldering som staden erbjuder. Det finns därför säkert många som redan vet hur man klättrar, men som inte har tagit ett grönt eller rött kort. Enklaste sättet att komma igång är då att boka en uppklättring, en slags uppkörning för grönt eller rött kort. Läs mer på vår bokningssida!

Publicerat den: 31 juli, 2018 16:28
X