20 % rabatt Prova På – Fredagar i höst!

Fram till sista oktober har vi två tider för rabatterade Prova På-kurser varje fredag. En klockan 15.30-17.00 och en klockan 17.30-19.00.

Våra Prova På-kurser är perfekt för dig som aldrig har klättrat förut, eller för dig som inte har grönt kort och vill testa på topprepsklättring.

prova på klättring

Prova På Kursen

Under en och en halv timme klättrar ni, tillsammans med andra kunder, med våra instruktörer. Instruktörerna tar hand om allt som har med säkerheten att göra så att ni kan få ett smakprov av vad klättring har att erbjuda. Hyra av skor och sele ingår givetvis, liksom värdefulla tips och trix från instruktörerna.

Klättring är för alla

Vi brukar säga att klättring är för alla, och det är något vi står för. Klättring är minst lika mentalt som fysiskt utmanande, därför har vi ingen åldergräns på våra Prova På-kurser. Vi har haft fyraåringar som klättrat ilsnabbt högst upp på våra enklare väggar men även personer som gång för gång kommit en meter högre upp.

Utmaningen är högst individuell och vi tror att alla får ut något av klättring. Faktumet att du tränar utan att märka det är bara en bonus.

Boka

För att boka en kurs så mailar du oss på uppsala@klattercentret.se eller slår oss en signal på 018-418 08 14.

Om fredagar inte passar dig har vi även Prova På-kurser under helgerna, dessa tider hittar du i vårt schema.

Publicerat den: 7 september, 2018 12:11
X