Vi streamar Legends Only i Uppsala!

Nu på lördag är det dags för årets upplaga av La Sportiva Legends Only.

Årets line-up är tung, riktigt tung, eller vad sägs om:

  • Chon Jongwon
  • Jernej Kruder
  • Alex Megos
  • Chris Sharma
  • Alexey Rubstov
  • Ray Sugimoto

Tävlingen är slutsåld sedan länge, men istället för att sörja det så anordnar vi en stream-kväll på Klättercentret Uppsala. Klockan 19.00 kommer det finnas en projektor som visar hela eventet i boulderrummet. Om du inte har en biljett till eventet i Akalla, eller inte planerat något med vännerna än, så vet du var du ska hänga.

Kostnad

Då hallen har öppet som vanligt fram till 20.00 så behöver du bara dra ditt träningskort eller köpa inträde för att sedan kunna hänga kvar och kika på streamen. Givetvis går det bra att klättra fram till 20.00, men tävlingen börjar alltså klockan 19.00.

Vi har öppet fram till att eventet är slut, sedan stänger vi hallen 🙂

Publicerat den: 20 november, 2018 15:20
X