Schema Ledkurs

Ledkurs

Tänk på att du behöver gå de två delar i kronologisk ordning (LK1 först och sen LK2) för att få det röda kortet. Uppklättringen ingår vid sista tillfället. Skulle tiderna inte funka kontakta oss så att vi kan försöka hitta en lösning med en av våra instruktörer. Oftast finns det möjlighet att anordna den här kursen på dagtid också, när det är lugnast i hallen. För att kursen ska bli av behöver vi minst 2 st anmälda.

Joker betyder att vid den här tiden så har vi en av våra mest kompetenta instruktörer tillgänglig. Du kan då boka vilken kurs som helst med villkor att passet är ledig när du frågar och att det är minst 2 st som vill gå samma kurs (till exempel om ni är två som vill gå Grundkurs del 2 eller ledkurs del 1)

Undantag är Klätter PT eller uppklättring, som du kan boka ensam.

Boka en tid

Bokningen sker via mail: uppsala@klattercentret.se eller telefon 018 – 418 08 14

För att slutföra bokningen behöver vi följande uppgifter:

  • Önskat datum och tid
  • Ditt namn
  • Personnummer
  • Adress
  • Telefonnummer
  • E-postadress

Kontakt

uppsala@klattercentret.se
018-418 08 14

Publicerat den: 27 februari, 2020 17:33
X