Schema Uppklättring/Repetitionskurs/Boulderintro

Uppklättring/Repetitionskurs – Grönt kort och rött kort och boulderintro

Vi har fasta tider för uppklättring/repetitionskurs (grönt kort eller rött kort) och boulderintroduktion. Se tabellen nedan, tänk på att även om det står UK (uppklättring) så går det även bra att boka repetitionskurs eller boulderintro om passet har inga andra kunder inbokade. Kontakta oss via uppsalakurs@klattercentret.se  om du vill boka en av kurserna utanför schemalagda tillfällen så att vi kan försöka hitta en lösning med en av våra instruktörer. Oftast finns det möjlighet att anordna uppklättring på dagtid också, när det är lugnast i hallen

Boka en tid

Bokningen sker via mail: uppsalakurs@klattercentret.se eller telefon 018 – 418 08 14

För att slutföra bokningen behöver vi följande uppgifter:

  • Önskat datum och tid
  • Ditt namn
  • Personnummer
  • Adress
  • Telefonnummer
  • E-postadress

Kontakt

uppsala@klattercentret.se
018-418 08 14

Publicerat den: 27 februari, 2020 18:15
X