Schema Uppklättring/Repetitionskurs

Våren 2023

Uppklättring grönt kort eller Repetitionskurs topprep

Joker betyder att vid den här tiden så har vi en av våra mest kompetenta instruktörer tillgänglig. Du kan då boka vilken kurs som helst med villkor att passet är ledig när du frågar och att det är minst 2 st som vill gå samma kurs (till exempel om ni är två som vill gå Grundkurs del 2 eller ledkurs del 1)

Undantag är Klätter PT eller uppklättring, som du kan boka ensam.

Kontakta oss via uppsalakurs@klattercentret.se  om ingen av tiderna ovan funkar så att vi kan försöka hitta en lösning med en av våra instruktörer. Oftast finns det möjlighet att anordna uppklättring på dagtid också, när det är lugnast i hallen

Uppklättring rött kort eller Repetitionskurs ledklättring

Joker betyder att vid den här tiden så har vi en av våra mest kompetenta instruktörer tillgänglig. Du kan då boka vilken kurs som helst med villkor att passet är ledig när du frågar och att det är minst 2 st som vill gå samma kurs (till exempel om ni är två som vill gå Grundkurs del 2 eller ledkurs del 1)

Undantag är Klätter PT eller uppklättring, som du kan boka ensam.

Kontakta oss via uppsalakurs@klattercentret.se  om ingen av tiderna ovan funkar så att vi kan försöka hitta en lösning med en av våra instruktörer. Oftast finns det möjlighet att anordna uppklättring på dagtid också, när det är lugnast i hallen

Boka en tid

Bokningen sker via mail: uppsalakurs@klattercentret.se eller telefon 018 – 418 08 14

För att slutföra bokningen behöver vi följande uppgifter:

  • Önskat datum och tid
  • Ditt namn
  • Personnummer
  • Adress
  • Telefonnummer
  • E-postadress
Publicerat den: 27 februari, 2020 18:15
X