Drop-in topprep och workshop på Pelle Chanslös

Vi bygger om hela boulderhallen inför KCUppens finalevent 15/3 och det är därför inte möjligt att bouldra hos oss innan eventet börjar. Här kan du se hela byggschemat för veckan. Är du sugen en kul kväll med 50 nya problem och roliga utmaningar? Då ska du komma på KCUppens finalevent! Du behöver inte ha varit med i någon av de tidigare rundorna i KCUppen för att vara med. Den här kvällen är hallen bara öppen för dig med biljett, så passa på att köpa den nu i receptionen.

Drop-in Topprep

Passa på att träna lite uthållighet och kör topprep med oss! Mellan 18.30 och 21.00 på torsdag har vi instruktörer på plats som kan säkra dig. Såklart gratis!

Torsdag 14/3-24
1
8.30 – 21.00 

Workshop Pelle Chanslös

Har du funderat på att börja träna systemvägg med inte kommit igång? Kom på vår gratis workshop! Under två timmar får du lära dig grunderna i klättring på vår egenbyggda systemvägg Pelle Chanslös. Vi kommer gå igenom hur den kan användas som ett effektivt och roligt träningsredskap i syfte att utvecklas som klättrare.

Onsdag 13/3-24
18.00 – 20.00

Publicerat den: 5 mars, 2024 15:17
X