Aktiviteter under sportlovet!

Under sportlovet har vi massor av tider för er som vill komma och prova på klättring!

Klättring passar alla, såväl barn som vuxna, så ta med hela familjen och testa på något nytt och spännande!

För att få mer information kan du maila oss direkt på uppsala@klattercentret.se eller slå en signal på 018-418 08 14. Eller så läser du vidare här nedan och bokar din kurs redan idag!

jullov i uppsala

 

Sportlov i Uppsala

Prova på klättring

Det lättaste sättet för att prova på klättring under sportlovet är att boka kursen som vi kallar för Skollovs Prova På. Ni får då hjälp av våra duktiga instruktörer i en och en halv timme. Dom säkrar er samtidigt som ni klättrar på våra höga repväggar. Som högst kommer ni komma upp 13 meter över marken, vilket är både en rolig och lite läskig känsla.

Tider och dagar för prova på under sportlovet

Måndagen den 22 februari till fredagen den 26 februari
12.30-14.00
14.30-16.00

Vad ingår?

Kursen kostar 250 kronor per deltagare, oavsett ålder. I priset ingår även hyra av klätterskor, så att ni får känna på hur det är att klättra på riktigt. Du kan boka via telefon: 018-4180814 via mail: uppsala@klattercentret.se

Läger

Kom och klättra med oss under skollovet. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller har klättrat ett tag, vi anpassar nivån efter just dina behov. Passa på att träffa barn och ungdomar som delar samma intresse som du och få dagar fyllda av massa spännande upplevelser och äventyr!

Läs mer!

Privat Prova På

Om tiderna för läger eller Skollovs-prova på inte passar er kan ni alltid boka en privat Prova På-kurs. Ni får då hjälp av en instruktör i en och en halv timme som bara har hand om er. Ni kommer få tips och trix på hur ni ska göra för att komma till toppen samt hjälp med att som har med säkerheten att göra. Perfekt för en grupp på mellan 3-5 deltagare.

Läs mer!

 

X