Klättercentret Uppsala söker receptionister!

Nu söker Klättercentret receptionister till vår anläggning i Uppsala. För alla som arbetar på Klättercentret är den gemensamma nämnaren att erbjuda våra kunder den bästa klätterupplevelsen. Som receptionist gäller det att alltid fokusera på kunden och ha en känsla för att alla våra kunder ska känna sig välkomna. Oavsett om kunden vill klättra, köpa ett par klätterskor eller slå sig ner och njuta av en kopp kaffe ska du som receptionist alltid finnas där för att möta kundens behov.

Beskrivning: Arbetet som receptionist ställer överlag krav på att du är tillmötesgående, har servicekänsla samt en god samarbetsförmåga. Som receptionist på Klättercentret behöver du också vara bred i ditt servicekunnande då du inte bara ska vara en traditionell receptionist utan det är även viktigt att du kan ge god service till våra kunder i vårt café och butik. Det innebär att du ska se till att vår reception, café, butik och övriga serviceytor alltid är trivsamma för våra kunder.

Personliga egenskaper: Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet vid rekrytering av våra receptionister. Som person ser vi gärna att du är lyhörd, respektfull, ärlig och flexibel. Vi söker någon med en positiv attityd och inställning. Att kunna identifiera problem och vara lösningsorienterad är också egenskaper vi värderar högt.

Förkrav: För att trivas i rollen som receptionist på Klättercentret bör du ha tidigare erfarenhet av kundservice. Vi förutsätter att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Meriterande: En del av rollen som receptionist är försäljning i vår butik och att där kunna ge kunden bästa möjliga service. Det är därför meriterande med erfarenhet och/eller utbildning inom försäljning. Utöver det så är ett intresse för klättring självklart meriterande för rollen.

Omfattning/arbetstid: Just nu har vi behov av en eller två receptionister på deltid, sysselsättningsgrad ligger på ungefär 20 % för ena tjänsten och den andra innefattar några pass per månad (fastställs inför tillsättning). Möjligheten att kunna ta extra pass som dyker upp med kort varsel är mycket meriterande. Den schemalagda arbetstiden kan komma att variera och i denna tjänst förekommer helgarbete.

Arbetsplats & förmåner: Klättercentret Uppsala (Rapsgatan 8, 754 50 Uppsala). Som medarbetare och receptionist på Klättercentret tillkommer flera förmåner, bland annat gratis träningskort vid arbete 10 h per månad eller mer, 30 % rabatt på kurser och träningskort (som även gäller för medarbetares närstående) samt 30 % rabatt på butiksvaror.

Ansökan: Du söker genom att fylla i detta formulär och till det bifoga ditt CV samt personliga brev. Urval och intervjuer sker löpande och startdatum sätts efter överenskommelse (önskvärt i september).

X