Receptionister till Klättercentret Uppsala

Nu söker vi på Klättercentret Uppsala förstärkning till vår reception. Som receptionist gäller det att ha en känsla för att alla våra kunder ska känna sig välkomna. Oavsett om kunden vill klättra, köpa ett par klätterskor eller slå sig ner och njuta av en kopp kaffe ska du som receptionist alltid finnas där för att möta kundens behov. 

Beskrivning: Arbetet som receptionist ställer krav på att du har en servicekänsla, en god samarbetsförmåga och är tillmötesgående. Som receptionist på Klättercentret behöver du också vara bred i ditt servicekunnande då du inte bara ska vara en traditionell receptionist utan det är även viktigt att du kan ge god service till våra kunder i vårt café och butik. Det innebär att du ska se till att vår reception, café, butik och övriga serviceytor alltid är trivsamma för våra kunder. 

Arbetsuppgifter: Exempel på arbetsuppgifter utöver beskrivningen ovan är bland annat bakning, disk i café, svara på telefon/mail, hjälpa kunder hitta rätt utrustning i butik samt försäljning av träningskort. 

Personliga egenskaper: Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet vid rekrytering av våra receptionister. Som person ser vi gärna att du är lyhörd, engagerad, självständig, samarbetsvillig och noggrann. Självklart söker vi även en person med en positiv attityd och inställning. 

Förkrav: För att trivas i rollen som receptionist på Klättercentret bör du ha tidigare erfarenhet av kundservice inom butik, reception och/eller caféverksamhet samt gärna ha ett intresse för klättring. 

Meriterande: Utbildning inom hygien och/eller HLR, grönt och rött kort i klättring.

Omfattning: Vi har behov av två receptionister med en sysselsättningsgraden på cirka 20% per tjänst. Preliminärt schemalagt arbete varannan helg samt inhopp vid behov. 

Arbetsplats: På vår anläggning i Uppsala (Rapsgatan 8, Uppsala). 

Ansökan: Du söker genom att fylla i detta formulär och till det bifoga ditt CV samt personliga brev. Urval och intervjuer sker löpande och startdatum sätts efter överenskommelse (tillträde snarast möjligt).

X