Tränare och instruktörer

Vi söker instruktörer/tränare regelbundet under året. Vi sparar därför din ansökan och kontaktar dig under våra rekryteringsveckor (vanligtvis under augusti – september samt december – januari).

Nästa rekryteringsprocess: V.49

Gruppintervju: 6/12 kl 18.00-20.00

Instruktörsutbildning: 10/12 kl 10.00-17.00

För att du ska trivas med detta jobb, ska du ha lätt för att prata inför folk, älska klättring och ha en pedagogisk ådra. Vi söker dig som är lugn och strukturerad i ditt instruerande samt tycker det är kul att hjälpa andra utvecklas inom klättring. Som instruktör/tränare på Klättercentret kan en jobba med både vuxna och barn, tålamod är ingen dålig egenskap att ha med sig. 

Arbetet som instruktör/tränare på Klättercentret innefattar en deltidstjänst med flexibilitet kring arbetstidens förläggning och omfattning. Vanligtvis är arbetsmängden för tjänsten mellan 6 – 32 timmar per månad och arbetstiden är främst förlagd på kvällar och helger, en del kurser går också på dagtid. 

Förkrav till ansökan som instruktör

  • Inneha grönt kort och säkrat ett flertal gånger under det senaste året
  • Klättrat i minst 1 år och klättrat aktivt under det senaste året
  • 18 år fyllda
  • Tidigare ledarerfarenheter/arbete som lärare/arbete som instruktör är meriterande

 

Förmåner & lön: Som instruktör och medarbetare på Klättercentret tillkommer en mängd förmåner, bland annat gratis träningskort vid arbete 10 timmar eller mer under en månad (gratis klättring efterföljande månad), 30% rabatt på träningskort och kurser som även gäller för medarbetares närstående, samt 30% rabatt på butiksvaror. Lönen är kompetensbaserad och ökar stegvis baserat på den nivå du är utbildad och kan hålla kurser inom. Lönen ligger på 112 – 168 kr per arbetad timme, från påbörjad anställning finns det goda möjligheter att på relativt kort tid gå upp flera kompetensnivåer.

Med anledning av att vi har många kunder som endast talar svenska (framförallt barn) så ser vi att du som söker har grundläggande kunskaper i svenska* (läs- och hörförståelse). Du behöver dock inte kunna tala flytande svenska.

Ansökan: Är du intresserad och har vad som krävs? Fyll i detta formulär. Namnge alla bifogade dokument med ditt för och efternamn: ”Ann Andersson – CV”

* Grundläggande svenska kan likna avklarade studier i svenska kurs C1 (sfi)

X