Klättring på sport- & påsklovet!

Under både sportlovet och påsklovet anordnar vi en massa olika aktiviteter på våra klätterhallar i Stockholm.

Våga prova något nytt. Testa klättring och utmana dig själv både fysiskt och mentalt. Med en massa leder i olika svårighetsgrader finns det något för både nybörjare och personer som har klättrat tidigare. Som högst kommer du att komma upp över 15 meter, något som är både spännande och roligt.

Läger

Kom och klättra med oss under skollovet. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller har klättrat ett tag, vi anpassar nivån efter just dina behov. Passa på att träffa barn och ungdomar som delar samma intresse som du och få dagar fyllda av massa spännande upplevelser och äventyr!

Påsklovsläger – Fullbokat!

Skollovs Prova På

Under skolloven anordnar vi vår mycket uppskattade skollovs Prova På under dagtid. Detta är en aktivitet som passar bra för både barn och vuxna som vill testa på klättring.

Läs mer!

Privat Prova På

Om tiderna för läger eller Skollovs-prova på inte passar er kan ni alltid boka en privat Prova På-kurs. Ni får då hjälp av en instruktör i en och en halv timme som bara har hand om er. Ni kommer få tips och trix på hur ni ska göra för att komma till toppen samt hjälp med att som har med säkerheten att göra. Perfekt för en grupp på mellan 3-5 deltagare.

Läs mer!

X