Företagsevent/företagsaktivitet

Kursinformation

Kurspris: från 490 kr

Typ: Grupp

Nivå: Nybörjare

Vem är du: Vuxen

Vi har flera olika möjligheter för företagsbokningar! Alla våra events går dessutom bra att kombinera med konferenser eller möte innan eller efter klättringen. Vi har alltifrån Prova på kurser för de som vill testa på att klättra, till klurigare event med fokus på samarbete och utmaningar.

Klätter- & aktivitetspaket

Våra uppskattade paket skapar på ett naturligt sätt förutsättningar för samarbete, kreativt tänkande, tillit och hälsosam fysisk aktivitet.

KC Prova på

En introduktion till klättring.

Ni kommer att under ledning av våra duktiga instruktörer klättra på olika typer av väggar, vertikala och överhängande, med olika svårighetsgrader.

  • Tidsåtgång: 2 h
  • Pris: 490 kr/person exkl. moms (med minimipris 4 betalande) 

KC Prova på är en utmärkt aktivitet att kombinera med till exempel konferens före, under eller efter. Kontakta oss för pris på konferensrum och mat eller fika.


KC Kampen

Tävla och få poäng i de olika ingående aktiviteterna. Laget med flest poäng vinner!

I KC Kampen introducerar vi tävlingsmomentet. Här delas hela gruppen in i lag som var för sig utför olika poänggivande aktiviteter. Laget med flest poäng vinner och klättring ingår givetvis som en del av aktiviteterna.

  • Tidsåtgång: 2 h
  • Pris: 590 kr/person exkl. moms (med minimipris 4 betalande)

KC Utmaningen

Utmaningar som ger ledtrådar till att öppna den svarta lådan….

Vill ni ha ett klurigare företagsevent än KC Kampen ger er, föreslår vi KC Utmaningen. I detta evenemang blir ni indelade i grupper. Ni kommer att få klättra och ska dessutom genomföra ett antal utmaningar. Alla aktiviteter ger ledtrådar till att öppna vår apterade svarta låda – utan att innehållet i den förstörs. Bland utmaningarna finns även aktiviteter utan klättring.

  • Tidsåtgång: 2 h
  • Pris: 590 kr/person exkl. moms (med minimipris 4 betalande)

Skräddarsytt KC Event

Har ni ett eget upplägg som ni vill bolla med oss så kom med förslag! Kontakta oss på bokningsadressen uppsalakurs@klattercentret.se


Boka

Bokningsförfrågan skickar du till uppsalakurs@klattercentret.se Ange:

  • Namn på aktiviteten
  • Önskat datum och tid
  • Antal personer som beräknas deltaga
  • Mobilnummer

Samtliga priser är exklusive moms.
Vi har en minimidebitering för 4 deltagare vid företags-/gruppevent
Ändring av antalet personer samt avbokningar och ombokningar kan göras fram till  tre (3) arbetsdagar innan bokningen. Vid senare ändringar debiteras hela beloppet.

X