Gruppträning

Kursinformation

Kurspris: 2595 kr

Typ: Ensam, Grupp

Nivå: Avancerad, Medel, Nybörjare

Vem är du: Vuxen

Vill du komma vidare och utvecklas som klättrare och på köpet få nya kompisar att träna med?

I så fall tycker vi att du ska anmäla dig till vår gruppträning. Under ledning av en av våra duktiga coacher får du i en liten grupp träna teknik och taktik, samtidigt som du får hjälp med vad du kan göra för att komma vidare på egen hand. Vi anordnar både gruppträning i bouldering och i topprep.

 

Fyra olika nivåer

Nybörjare – Du är helt ny till klättring eller har testat några gånger och klättrar ca 3-5+. Här fokuserar vi på grunderna i klättring för att hitta balans när vi rör oss på väggen

Grundnivå – Du har klättrat ett tag och klättrar runt 5+ till 6a. Vi kommer fokusera på att utveckla den grundteknik som du har för att ta den till nästa nivå.

Fortsättning – Du har klättrat i över ett år eller gått en gruppträning eller terminsträning tidigare och klättrar ca 6A-6C. Vi kommer att träna på mer avancerade rörelsemönster så som flaggning, invridningar, timing och smeara. Vi tränar även bålstabilitet och bålaktivering samt omsätter detta till klättringen.

Avancerad: – Du har klättrat i några år flera dagar i veckan utan längre uppehåll och klättrar runt 7a. Du har tidigare gått en träningskurs eller har motsvarande kunskaper kring tekniker likt: aktiverande av bålen, invridningar, kroppspositioner, heel-hooks, toe-hooks m.m.

Tillgängliga tider

Gruppträning bouldering – 5 tillfällen

Nybörjarnivå (start V.16)
Onsdagar klockan 18.00 – 20.00

17/4 – 24/4 – 1/5 – 8/5 – 15/5

Anmälan

Klicka här för att skicka ett intresseanmälan till den här kursen

Vilken nivå ska jag välja?

Om du är osäker över vilken nivå som passar dig bäst, eller funderar över någonting annat, så får du gärna kontakta oss på uppsalakurs@klattercentret.se.

Förmåner för dig som bokar gruppträning

Du som deltar i gruppträning erbjuds särskilt förmånliga rabatter vid köp av valfria produkter från följande kategorier och träningskort:

  • 15% rabatt på klätterskor.
  • 20% rabatt på sele + klätterskor.
  • 20% rabatt på startpaket + klätterskor.
  • 25% rabatt på träningskort (ej autogiro).

Rabatterna kan ej kombineras med andra erbjudande och dras av från rekommenderat pris.

X