Café, konferens & catering

Konferens eller möte på Klättercentret

Konferensen, eller mötet, är en viktig del av ett företags utveckling, både affärsmässigt och socialt.

På Klättercentret i Solna har vi två konferensrum som passar perfekt för konferenser, utbildningar eller möten. Vi hjälper dig att skapa utveckling i en kreativ och nyskapande miljö.

Ta chansen att förena nytta med nöje, tillsammans skapar vi en oförglömlig dag.

Konferensrummen i Solna

På Klättercentret i Solna har vi två ljusa fräscha konferensrum utrustade med bekväma stolar och rymliga konferensbord. Konferensrummen är perfekta för konferenser, utbildningar eller möten.

Rummen erbjuder en hög komfort och tar individuellt emot 12 stycken gäster. Rummen går även att kombinera till en större lokal och erbjuder då plats för 24 stycken gäster.

Utöver 24 konferensplatser är lokalen även utrustad med fyra stycken barstolar som går att nyttjas för mingel innan mötet.

Om en önskar boka konferens för fler än 24 personer går detta ofta att tillmötesgå.

Konferensrummen erbjuder projektor och duk samt whiteboard och pennor. Självklart tillhandahåller vi möjligheten till att koppla upp sig mot ett trådlöst nätverk.

Prissättning och bokning

Antal rum Halvdag (4 timmar) Heldag (8 timmar) Timpris
1 rum 750 kr 1250 kr 225 kr/h
2 rum 1250 kr 2250 kr

Samtliga priser för konferensrummen är exklusive moms. Klättercentret reserverar sig för eventuella prisändringar.

Tillgänglighet & bokning: För information och bokning, skickar du e-post till kundservice@klattercentret.se. Om konferensen önskas kombineras med en klätteraktivitet går det att läsa mer om våra aktivitetspaket HÄR.


Café Klättercentret & catering

Ett lyckat evenemang kräver förutom en kreativ miljö även god mat. Vid bokning av konferensrum ingår kaffe. Förutom kaffe erbjuder klättercentret följande upplägg för förtäring.

Förtäring och dryck Priser
Bryggkaffe Ingår vid konferensrumsbokning
Frukt 8 kr/frukt
Kall dryck 25 kr/dryck
Klättercentrets fikafat 20 kr/bakverk
Klättercentrets bowls 65 kr/bowl

Priserna för förtäring och dryck är inklusive moms.
Önskemål om förtäring eller dryck måste förbeställas. Vid speciella matpreferenser kontakta oss så gör vi vårt bästa för att tillmötesgå era önskemål. Klättercentret reserverar sig för eventuella prisändringar.

Klättercentrets fikafat

Klättercentrets fikafat består av olika sorters hembakade bakverk, vi erbjuder såväl mjölkfria, glutenfria och veganska alternativ. Vårt fikafat passar perfekt för er som vill hålla energinivån på topp och låta kreativiteten flöda.

Klättercentret bowls (Falafelbowl  & Homusbowl) 

Klättercentrets hemmagjorda bowls är ett hälsosamt och energirikt alternativ som passar såväl veganer som mjölkallergiker. Med färska råvaror och ett kärleksfullt hantverk hoppas vi att dessa bowls sätter pricken över i:et på just er konferens.

Utöver vårt hemmagjorda sortiment samarbetar vi även med cateringföretag som kan leverera olika typer av bufféer eller frallor. Vid intresse kontakta oss så delger vi mer information.

Ta chansen att förena nytta med nöje, tillsammans skapar vi en oförglömlig dag.

Vi ser fram emot ert besök!


X