Klättercentret Solna söker en receptionschef!

Som receptionschef är du den som är sammankallande av verksamhetsområdena kassa, butik och café med avsikten att bygga ett arbetslag med en gemensam serviceinriktning gentemot kunderna och en gemensam förståelse för de olika verksamhetsområdenas behov och ansvarigas önskemål. Du är den som ska överblicka hela receptionens utformning, arbetssätt och rutiner för att skapa en fungerande arbetsmiljö för receptionister. Du ska också tillvarata receptionisternas intressen och skapa en god stämning inom gruppen. I rollen ansvarar du bland annat för schemaläggning av receptionister (inklusive butik och café), sjukskrivningar, upprätthållandet av rutiner, hålla medarbetarsamtal samt utbildning av ny personal.

Personliga egenskaper: Som receptionschef ser vi gärna att du är en positiv person i kombination med att du är handlingskraftig med ett engagemang och en förmåga att motivera och utveckla andra. Du brinner för att få alla våra kunder att känna sig välkomna under sitt besök och längta efter att få komma tillbaka till oss. Eftersom arbetet är varierande och olika från dag till dag är det viktigt att du är flexibel och stresstålig. Det är viktigt att vara strukturerad, noggrann och tycka om administration. Du måste trivas med självständigt arbete men även ha lätt för att samarbeta och skapa goda relationer till kollegor. 

Förkrav: För att trivas i rollen bör du ha dokumenterad erfarenhet och kunskap från både ansvarsposition(er) och arbete inom reception i minst 6 månader. Ledarerfarenhet är mycket meriterande, och självklart är ett intresse för klättring och om du har grönt och/eller rött kort också meriterande. Vi förutsätter att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska.

Omfattning: Tjänsten som receptionschef är på 100%, varav cirka halva tiden är schemalagt arbete i receptionen. Arbetet innebär oregelbundna arbetstider; dag, kväll och helg.

Arbetsplats: På vår anläggning i Solna (Banvaktsvägen 20, 171 48 Solna).

Sök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande och startdatum sätts efter överenskommelse. 

Ansökan: Är du intresserad och har vad som krävs, fyll i vårt ansökningsformulär. Namnge alla bifogade dokument med ditt för och efternamn och var noga med att välja korrekt roll (”receptionsansvarig” i formuläret) och anläggning.

X