Sommarläger i Uppsala!

Nu är det snart sommar på riktigt och ett av de tydligaste och roligaste tecknen på detta är att Klättercentret är tillbaks med sitt sommarläger i Uppsala!

Under sex veckor i sommar anordnar vi klätterläger för alla klättersugna barn. Veckorna kommer vara fyllda med lek, teknikträning gruppövningar och massa äventyr. Förresten, det spelar absolut ingen som helst roll om ditt barn är nybörjare, testat några gånger eller klättrar flera gånger i veckan, vi anpassar nivån efter varje individ.

Sommarläger i Uppsala

Ni kan välja mellan vecka 24, 25, 26,27, 31 och 32, där vecka 25 pågår i fyra dagar (mån-tors) och alla andra veckor i fem dagar. Ditt barn kommer vara på Klättercentret från 10.00 till 16.00 varje dag och självklart ingår lunch och mellis! En dag i veckan är vi dessutom ute och klättrar, vilket är både roligt och spännande.

sommarläger i uppsala

För årets sommarläger gäller följande

 • Veckor
  24, 25, 26, 27, 31,32
  Vecka 25 endast måndag till torsdag
 • Ålder
  7-15 år
 • Tid
  Klockan 10.00-16.00 varje dag
 • Pris
  3350 kronor per person 5 dagar (mån-fre)
  2650 kronor per person 4 dagar (mån-tors)
  200 kronor syskonrabatt
 • Mat och mellis ingår alla dagar
 • All utrustning ingår
 • Transport ingår när vi är utomhus

Anmälan & betalning

Du anmäler ditt barn genom att fylla i följande formulär .

Observera att det kan ta upp till 5 arbetsdagar (vardagar) innan du får bekräftelse på din plats. Vi behandlar anmälningarna i kronologisk ordning. Efter bekräftelse på given plats kommer du erhålla en faktura. Denna ska vara betald senast förfallodatum.

Vid avbokning senare än 30 dagar innan kursstart debiteras en anmälningsavgift om 500 kr. Vid avbokning senare än två veckor (14 dagar) innan debiteras hela beloppet. Vid sjukdom/skada krävs läkarintyg för återbetalning. Avanmälan ska ske via epost till uppsalakurs@klattercentret.se

Eventuella frågor skickar du till uppsalakurs@klattercentret.se

Publicerat den: 7 maj, 2019 14:12
X