Jullov i Uppsala

Snart är det jullov i Uppsala och förhoppningsvis får vi ett skollov fyllt med snö och härliga aktiviteter utomhus. Men ibland kan det vara skönt att komma in i värmen och hitta på något roligt tillsammans med hela familjen!

Prova på!

På Klättercentret Uppsala har vi flera tider för prova på-klättring under årets jullov. Vi gör det så enkelt som möjligt för er att testa klättring, i en öppen, lugn och säker miljö! Våra instruktörer tar hand om er och hjälper er klättra i en och en halv timme. Kursen passar både barn och vuxna! Läs mer på kurssidan för att se vilka tider som gäller.

Klätter-PT

Har du något speciellt du vill lära dig? Eller känner du att du kört fast och behöver tekniktips för att ta dig vidare?
Vill du helt enkelt ha en personlig tränare i klättring? Läs mer och boka här

Grundkurs i topprepsklättring

Naturligtvis kommer det vara möjligt att gå grundkurs och skaffa grönt kort under jullovet också. Klicka här för att komma till grundkursschemat


Klättercentret Uppsala är vår en av våra nyaste anläggningar och Uppsalas största klätterhall. Vi har massor av klättring som är anpassade efter nybörjare, barn som vuxna. Klättring är mycket mer än att vara stark, minst lika viktigt är att faktiskt klura ut hur du ska göra för att ta dig upp väggen. Hos oss hittar du  spännande och roliga leder som utmanar både fysiskt och mentalt.

jullov i uppsala

Vi har även ett mysigt café där vi bland annat serverar mackor, grytor och bakverk. För oss är kaffepausen och det mysiga hänget mellan klättringen minst lika viktig som själva klättringen. Hos oss kan ni slösa lite tid, tillsammans 🙂

jullov i uppsala

Publicerat den: 8 december, 2021 17:23
X