Repetitionskurs

Kursinformation

FÖRKUNSKAPSKRAV
Tidigare innehav av grönt kort eller motsvarande kunskap

TIDSÅTGÅNG
60 minuter

PRIS
295 kr/person

UTRUSTNING
All utrustning ingår.

Kurspris: 295 kr

Typ: Ensam, Grupp

Nivå: Avancerad, Medel

Vem är du: Vuxen

Vår repetitionskurs är till för dig som tidigare har gått en kurs i säkring på led eller topprep men inte känner dig redo att säkra. Kanske var det ett tag sedan du klättrade sist och du känner att du vill repetera och öva lite innan du säkrar igen. Under en timme hjälper en instruktör dig (och eventuellt en vän) att repetera de delar som behövs så att ni tryggt kan klättra på egen hand.

För att kursen ska bli av måste ni vara minst två deltagare. Om du är själv som bokar kan det vara bra att ta med en vän som redan har säkringskort på kursen. Det kostar inget extra, men den medföljande vännen behöver betala inträde. Viktigt är att denna person, vid repetition för rött kort, måste inneha rött kort för att kunna hjälpa till eller grönt kort för repetition för grönt kort.

Observera att en uppklättring inte ingår i kursen (dvs har du inget behörighetskort sedan tidigare så ingår inte en uppklättring i repetitionskursen). Vill du boka en uppklättring direkt efter repetitionskursen kan detta göras som ett separat tillfälle.

 

Repetitionskursen bokas på våra uppklättringspass. Dessa hittar du i vårt fasta schema här på hemsidan. 

X