Sportlov i Solna 2021!

Snart är det sportlov i Solna och som alltid finns det en massa saker att göra för barn, ungdomar och familjer!

Runt om på våra hallar anordnar vi massor av olika aktiviteter, där två saker sticker ut mest. Dels kommer vårt populära sportlovsläger tillbaka och dessutom har vi planerat in massor av prova på tider på våra anläggningar.

Alla våra kurser är anpassade efter Covid-19. Det innebär att du som besökare kommer göra de flesta momenten på egen hand, under uppsikt av instruktören, för att fortsatt kunna hålla avstånd. Läs lite mer om vad vi gör här.

I Solna, mittemellan Solna Centrum och Torsplan, hittar du Klättercentret första anläggning. Sen vi slog upp dörrarna 2003 har vi tagit emot massor av sugna klättrare, både proffs och nybörjare.

Vi tror att klättring är en sport och aktivitet som passar alla, därför vill vi att så många som möjligt ska ha chansen att testa på klättring. Under sportlovet anordnar vi därför massor av tider för er som vill testa på världens bästa sport. Maila oss på solna@klattercentret.se eller slå en signal på 08-730 00 93 så berättar vi gärna mer. Eller läs vidare och boka din kurs redan idag!

sportlov i solna

Sportlov i Solna!

Vi erbjuder även dessa kurser på våra anläggningar i Akalla och på Telefonplan.

Prova på klättring

Det lättaste sättet för att prova på klättring under jullovet är att boka kursen som vi kallar för Skollovs Prova På. Ni får då hjälp av våra duktiga instruktörer i en och en halv timme. Dom säkrar er samtidigt som ni klättrar på våra höga repväggar. Som högst kan ni komma upp 14 meter över marken. Vill du prova något som är både roligt och spännande är klättring för dig!

Tider och dagar för prova på under sportlovet

Måndag 1 mars till fredag 5 mars!
10.00-11.30
11.30-13.30
14.00-15.30

 • 10.00-11.30
 • 12.00-13.30
 • 14.00-15.30

Vad ingår?

Kursen kostar 250 kronor per deltagare, oavsett ålder. I priset ingår även hyra av klätterskor, så att ni får känna på hur det är att klättra på riktigt. Du bokar genom att kontakta oss här!

Klätterläger för alla!

Det spelar ingen roll om barnet är nybörjare eller har klättrat ett tag, vi anpassar nivån efter alla barns behov. Här får dom träffa andra barn och ungdomar som delar samma intresse, och får dagar fyllda av massa spännande upplevelser och äventyr!

Våra lägerveckor är fullpackade och innehållet varierar mellan dagarna med lekar, teknikträningar, äventyrliga aktiviteter, gruppövningar och mycket annat roligt. Och såklart en massa klättring!

Bra att veta om våra sportlovsläger:

 • Hålls vecka 9 (1 mars – 5 mars)
 • För åldrarna 7-15 år
 • All utrustning ingår
 • Tid: 10.00-15.00 varje dag, måndag till fredag
 • Kostar 2590:- per person
  • 200:- syskonrabatt (per person)
 • Mat och lättare mellis ingår alla dagar

Läs mer och boka här!

Publicerat den: 22 januari, 2019 16:18
X